«Χτύπησε» στο φινάλε κάθε ημιχρόνου, η Επισκοπή 2-0 τον Εθνικό

Με δυο γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου η Επισκοπή έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού με 2-0 και συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη, χάρη στα όμορφα γκολ των Μανώλη Φουκαράκη (41’) και Κώστα Λίμα (85’), περνώντας και από την 2η φάση της διοργάνωσης. Πλέον στην Επισκοπή περιμένουν την Δευτέρα για να μάθουν τον αντίπαλο τους στην 3η φάση, που θα είναι ομάδα από την Football League, σε παιχνίδι που επίσης θα γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου.
Στα θετικά η συμμετοχή στο παιχνίδι του Τσιριγώτη ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αγωνίστηκε, αλλά στα αρνητικά ο τραυματισμός του Νίκου Χαλκιαδάκη, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Φάσεις και γκολ
14’ λάθος του Χανιωτάκη, πάνω στον Τσιάβο, αυτός κόβει την μπάλα στον Γκέτσι, αλλά τελευταία στιγμή διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

38’ ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή του Τσιάβου, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

41’ όμορφη ενέργεια και σέντρα του Γκελοσάνι, κόβουν οι αμυντικοί αλλά επωφελείται ο Φουκαράκης, ο οποίος κερδίζει και με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ, 1-0.

43’ σέντρα του Δημακάκου χλιαρή κεφαλιά του Λαμπράκη, θα μπλοκάρει εύκολα ο Χανιωτάκης.

47’ όμορφη ενέργεια του Νταούλια και σουτ, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

50’ εξαιρετική αντεπίθεση της Επισκοπής με τον Γκελοσάνι να κόβει την μπάλα για τον Γκιόκα, αλλά τελευταία στιγμή έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

71’ καλό σουτ του Πολίτη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Χανιωτάκη.

78’ σέντρα του Μυρθιανού, η μπάλα περνά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Σουμπασάκης δεν μπορεί να πιάσει το σουτ και χάνεται η ευκαιρία.

85’ σέντρα του Σουμπασάκη, ο Λίμα με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

90’ αντεπίθεση της Επισκοπής, ο Τσιριγώτης εφορμά προς τα καρέ του Εθνικού, το σουτ κοντράρεται από τον Παπαγεωργίου και ενώ ήταν αμαρκάριστοι οι Γκελοσάνι, Σουμπασάκης.

90’+1’ κόρνερ του Σουμπασάκη, η μπάλα περνάει στο δεύτερο δοκάρι, αλλά από κοντά ο Καρβουνιάρης αστοχεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βισκαδούρος, Ι. Δασκαλάκης, Ελευθεράκης (Ηρακλείου).
ΓΚΟΛ: 41’ (Σ) Φουκαράκης, 85’ (Σ) Λίμα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51’ Σουμπασάκης, 54’ Νίκιτς – 56’ Μουσταφίδης, 75’ Τσιντώνης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Καρβουνιάρης, Καλογεράκης (83’ Μπρίτο), Ανδρικόπουλος, Λίμα, Γκελοσάνι, Νίκιτς, Φουκαράκης, Χαλκιαδάκης (25’ λ.τ. Μυρθιανός), Γκιόκας (77’ Τσιριγώτης), Σουμπασάκης. ΕΘΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (68’ Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι (83’ Μακροστέργιος), Γκέτσι (64’ Χατζηστάμου), Τσιντώνης, Τσιάβος, Πολίτης Λαμπράκης.

1 Σχόλιο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *