Χωρίς νικητή το φιλικό παιχνίδι στα Μισίρια

Κάτω από αφόρητη ζέστη (16.15) ο Άρης Ρεθύμνου φιλοξένησε σε φιλικό παιχνίδι τον συνονόματο της Σούδας, με τις 2 ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με σκορ 1-1 σε μια αναμέτρηση που διάρκεια 80’ λεπτά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Τσουμάγκα από πολύ ευνοϊκή θέση να μην τελειώνει με κεφαλιά την φάση στο 9’. Οι Χανιώτες ήταν πιο δραστήριοι και αυτοί που άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Ροκάκη στο 14’. Στο πρώτο μέρος οι Ρεθυμνιώτες είχαν ακόμα μια πολύ καλή στιγμή σε σουτ του Σκουλούδη στο 27’ που απέκρουσε ο πορτιέρο της Σούδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Ρεθύμνου πήρε «μέτρα» στο γήπεδο, έγινε πιο απειλητικός και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45΄μετα από δυο ανεπιτυχή σουτ πάνω σε σώματα αμυντικών, ο Ματαραγκάσι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της Σούδας για το τελικό 1-1.
Ο προπονητής του Άρης Ρεθύμνου, Α. Παπαδάκης δεν χρησιμοποίησε τους, Κελαϊδή, Περίφανο, Γκεοργιέφσκι, Παπαγιαννάκη και Βαρούχα.

ΑΟ ΑΡΗΣ (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Αντουράκης (62’ Λαγκουβάρδος), Χασιώτης (62’ Μαγιάφας), Σ. Παπαδάκης (46’ Μαργκίνι), Μεταξάκης (46’ Νικηφόρος), Σεφουλάι, Ανδρουλάκης (46’ Σωπασής),  Ντ. Ματαραγκάσι (55’ Λαζίδης), Ζότο, Τσουμάγκας (46’ Μανωλακάκης), Σκουλούδης (55’ Γαβαλάς),

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *