«Χόρεψε» και βράβευσε η ΕΠΣΡ

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου. Στο κέντρο «Μύθος» διασκέδασαν τα μέλη του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, υπό τους ήχους της μουσικής του Μανόλη Κονταρού και του συγκροτήματος του. Η ΕΠΣ Ρεθύμνου βράβευσε ομάδες και ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Ρεθυμνιώτικο και όχι μόνο, ποδόσφαιρο. Οι παράγοντες της ανώτατης αρχής του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου οργάνωσαν μία πολύ όμορφη γιορτή, για όλα τα μέλη τους. Στον όμορφο χώρο του κέντρο «Μύθος» βρέθηκαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Την εκδήλωση της ΕΠΣΡ τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Γεωργαλής, Δημήτρης Λελεδάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Παρασύρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου Γιάννης Κοκολογιάννης. Την ΕΠΟ εκπροσώπησε, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης. Στην χοροεσπερίδα της ΕΠΣΡ βρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου Κυριάκος Δελήμπασης, συνοδευόμενος και από άλλα μέλη του συνδέσμου.

Βέβαια, η βραδιά ήταν ξεχωριστή για αρκετούς ανθρώπους και συλλόγους, αφού η διοίκηση της ΕΠΣΡ τους βράβευσε για την προσφορά τους στον χώρο, παραδίδοντας τους τιμητικές πλακέτες. Δια στόματος του προέδρου της ΕΠΣΡ Γιώργου Δασκαλομαρκάκη έγινε ο συντονισμός της βραδιάς, παρουσία στο πάνελ, όλων των συμβούλων του Δ.Σ. της Ένωσης.
Την τιμητική της είχε η ΠΑΕ Επισκοπή που βραβεύτηκε για την εκπροσώπηση του Ρεθύμνου στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου για 3 χρόνια. Παράλληλα βραβεύτηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης για την αδιάλειπτη και μεγάλη προσφορά του σε αυτό το επίτευγμα, αλλά και ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός – μέχρι πρότινος της Επισκοπής – Κώστας Ανυφαντάκης. Επίσης βραβεύτηκε ο Ερμής Ζωνιανών για την άκρως θετική εκπροσώπηση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου τα δύο προηγούμενα χρόνια σε Γ’ και Δ’ Εθνική κατηγορία. Η ΕΠΣ Ρεθύμνου παρέδωσε τιμητική πλακέτα και στην γυναικεία ομάδα του Αστέρα Περάματος, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγωνίζεται με επιτυχία στην Γ’ κατηγορία γυναικείου ποδοσφαίρου. Την τιμητική του είχε και ο παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης, όντας σε μια δύσκολη περίοδο για τον Αετό Ανωγείων. Ο πρώην πρόεδρος του Αετού Ανωγείων τιμήθηκε για την πολυσχιδή δράση του στην κοινωνία των Ανωγείων, μα περισσότερο για την ενασχόληση και προσφορά του στο ποδόσφαιρο σε τοπικό, αλλά και Παγκρήτιο επίπεδο. Μάλιστα, ο παπά-Ανδρέας ήταν λάβρος στον χαιρετισμό του για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την κατάσταση που βιώνουν αυτή την εποχή όλοι οι Έλληνες, κλείνοντας με δύο μαντινάδες, «Γκολ στην καρδιά του καθανούς η ανθρωπιά αν βάλει, μπορούμε και θα φτιάξουμε μια κοινωνία άλλη. Όμορφο, συμπονετική για τον συνάνθρωπο μας, τον ξένο πόνο πάντοτε, να κάνουμε δικό μας».
Ακόμη τιμήθηκε ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΠΣΡ Μιχάλης Σταγάκης, με τον γιο του Δημήτρη να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα. Επίσης βραβεύτηκε ο επί σειρά ετών παράγοντας του Τάλως Μελιδονίου και παλιότερα γενικός γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, Γιάννης Παρασχάκης. Τέλος, μετά θάνατο βραβεύτηκε ο άνθρωπος που είχε ταυτίσει το όνομα του, με το ιστορικό σωματείο του Κεραυνού Παναγιώτης (Τάκης) Σημιτζής, με τον ανιψιό του Γιάννη Πετράκη, συγκινημένος να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του θείου του. Την τιμητική τους, όμως είχαν και τα σωματεία που εδώ και πολλά χρόνια, λειτουργούν οργανωμένες ακαδημίες, προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό έργο στο νομό, ωθώντας τα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και «μπολιάζοντας» με «νέο αίμα» το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Ρεθύμνου βράβευσε τα ακόλουθα σωματεία για τις οργανωμένες ακαδημίες τους: ΑΓΟΔΑ (Παναρκαδικός), Άρης Ρεθύμνου, Αστέρας Περάματος, Αστέρας Ρεθύμνου, Ε.Α.Π., Επισκοπή, ΟΦ Αρμένων, Ρεθυμνιακός, Ρέθυμνο Π.Σ. και ΡΕΚΑΛ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *