Ψαρουδάκης: «Οι ομάδες μας θα συνεχίσουν στο ίδιο μοντέλο…»

Το Ρεθυμνιώτικο βόλεϊ συνεχίζει να εκπροσωπείται επάξια από την ανδρική και γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου σε Α2 και Α1 κατηγορία, αντίστοιχα, με τον πρόεδρο, Κωστή Ψαρουδάκη, να συνεχίζει και φέτος στο ίδιο μοντέλο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος των Ρεθυμνιώτικων ομάδων, Κωστής Ψαρουδάκης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Κρητική Επιθεώρηση» τόνισε πως θα ακολουθηθεί το ίδιο Ρεθυμνιώτικο «μοτίβο» των προηγούμενων ετών. «Οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να έχουν το ίδιο μοντέλο με τις προηγούμενες χρονιές. Το Ρεθυμνιώτικο και το Κρητικό στοιχείο θα συνεχίσει να είναι έντονο. Ειδικότερα πέρυσι τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες ήταν μια Παγκρήτια προσπάθεια. Χαίρομαι που κάποιοι μας ακολουθούν».

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του ΟΠΕΡ συνεχίζουν να κινούνται με άκρα μυστικότητα στην μεταγραφική αγορά, αλλά οι τελευταίες ραγδαίες, πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην χώρα μας, έχουν «παγώσει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις όσον αφορά στο προπονητικό επιτελείο τόσο για το ανδρικό, όσο και για το γυναικείο τμήμα. Οι Μανόλης Πρασανάκης και Νίκος Ζιώγας πέτυχαν τους στόχους τους την προηγούμενη σεζόν, με την παρουσία του Ζιώγα στον πάγκο της γυναικείας ομάδας να μην είναι δεδομένη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *