«Όρθιος» και στου Ζωγράφου ο Ερμής Ζωνιανών!

Σπουδαίο βαθμό πρόσθεσε στην συγκομιδή του ο Ερμής Ζωνιανών αποσπώντας λευκή ισοπαλία στο γήπεδο Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Στέλιος Κοζανίδης γνωρίζει πολύ καλά το γήπεδο Ζωγράφου… αφού είχε αφήσει εποχή και μόνο φίλους… τα χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηλυσιακού και οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν αυταπάρνηση και ψυχή, κατακτώντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην φετινή εξαιρετική τους πορεία, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και παραμένοντας στην 10η θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο, με τον Ερμή Ζωνιανών να το ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ασχέτως πως οι γηπεδούχοι είχαν την άκαρπη υπεροχή. Όλα αυτά και ενώ ο Ερμής παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Σαρρή, Ξηρό, Αριστεινίδη, τον τιμωρημένο Γεμιστό, ενώ στο ημίωρο έχασε τον Κωστάκη και στο τελευταίο 20λεπτο ο Γκελοσάνι αγωνίστηκε με πρόβλημα στο διάφραγμα από αγκωνιά που δέχθηκε.

Ειδικότερα στο μέρος ο Ηλυσιακός ήταν καλύτερος χωρίς να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία, πλην του δοκαριού του Κράσι στο 21’, ενώ δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον πολύ καλό και σήμερα Δεσποτόπουλου οι προσπάθειες του Ταχιράι (6’ και 15’), με τον Ερμή να απειλεί με πλασέ άουτ του Κεφαλούκου στο 33’. Ακόμη καλύτερα τακτικά στάθηκε ο Ερμής Ζωνιανών στην επανάληψη με μοναδική απειλή τον Κράσι, ο οποίος σούταρε άουτ στο 49’, τον σταμάτησε τελευταία στιγμή ο Αυγουστάκης με αυτοθυσία στο 75’ και στο 85’ ο Δεσποτόπουλος μπλόκαρε την τελευταία προσπάθεια του να παραβιάσει την εστία των πράσινων. Οι Ρεθυμνιώτες είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 78’ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή του Κεφαλούκου που έφυγε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Κατσαρός (Ευρυτανίας), Αντωνόπουλος (Πειραιά).

ΔΟΚΑΡΙ: 21’ Κράσι.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χρηστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι, Μαρίνου (60’ Λέκκας), Τσέργας (71’ Ντούλος).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Δεσποτόπουλος, Ν. Ζερβός, Ρουμπάκης, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Πλιάτσικας (67’ Βιτώρος), Ρουζίνιο (46’ Τουρνάκης), Κωστάκης (39’ λ.τ. Κουκούλης), Κεφαλούκος, Σκουτέλης, Λίτσκας (46’ Γκελοσάνι).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *