Άνετα η ΑΕΜ, προβάδισμα ο Ρεθυμνιακός, θα τα ξαναπούν… Λιβάδια και ΕΑΠ

Μία άνετη πρόκριση, ένα σαφές προβάδισμα και ένα ντέρμπι περιελάμβαναν οι πρώτες 3 Κυριακάτικες αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η ΑΕΜ δε χαρίστηκε στον ΟΦΑ, εκτός έδρας, την οποία κέρδισε κάτι παραπάνω από εύκολα με 7-0. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν ο Μενιουδάκης δεν απέκρουε το πέναλτι του Γαρεφαλάκη στο 27′. Στο Σπήλι, ο Ρεθυμνιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-2, πραγαμτοποιώντας μάλιστα ανατροπή. Στο 48′ και το 53′ οι Μανωλακάκης και Μερτίρι έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα τους, απαντώντας στο 1-0 του Γεωργακάκη. Μάλιστα, ο παίκτης του Σπηλίου αποβλήθηκε στο 90′ με δεύτερη κίτρινη, έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-3 με πέναλτι, αλλά ο Καραδάκης έστειλε την μπάλα δοκάρι και άουτ. Τέλος, τα Λιβάδια και η ΕΑΠ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού αγώνα. Οι Ζώτο (76′) και Λαδιανός (82′) θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει για την ομάδα τους, αλλά σημάδεψαν αμφότεροι τα δοκάρια των Λιβαδίων.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου
Λιβάδια – ΕΑΠ         0 – 0
ΟΦ Αρμένων – ΑΕ Μυλοποτάμου  0 – 7
(20’, 70′ Βελονάκης, 43’ Γαρεφαλάκης, 45’, 83′ Παπαγιαννάκης, 75’ Μέμος, 93’ Λέσι)
Σπήλι – Ρεθυμνιακός            1 – 2
(41’ Γεωργακάκης / 48’ Σπύρος Μανωλακάκης, 53’ Μερτίρι)
18.00 Αστέρας Ρεθύμνου – Ερμής Ζωνιανών (Σοχώρας – Κετεσίδης, Καψαλάκης, Κουτάντος – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βαμβακίδης).
20.00 Επισκοπή 2010 – Τάλως Μελιδονίου (Επισκοπής – Σαρής, Γρύλλης, Βλαχάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).
Κάλυβος – Επισκοπή (Θα οριστεί τις επόμενες ημέρες)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *