Άξιζε κάτι καλύτερο ο Ερμής Ζωνιανών…

Κάτι καλύτερο από την ήττα με 2-0 άξιζε ο Ερμής Ζωνιανών στο Παγκρήτιο στάδιο στο μεγάλο εξ’ αναβολής Κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τα λάθη της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και πήραν μία σπουδαία νίκη στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο τους, μειώνοντας την διαφορά στους 4 βαθμούς από την κορυφή και τον Ιωνικό. Από την άλλη, ο Ερμής Ζωνιανών κρατάει την καλή του εμφάνιση, πάνω στην οποία θα «χτίσει» για να έχει ακόμη καλύτερο β’ γύρο παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Τον Ερμή Ζωνιανών «πλήγωσε» ένας πρώην παίκτης του, ο Νίκος Κατσικοκέρης που άνοιξε το σκορ με βολέ, ενώ το 2-0 ήρθε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεαλ. Μέχρι τότε ο Ερμής Ζωνιανών είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τοπούζη, ενώ πίεσε μετά το 60’ για το γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο ματς, δημιουργώντας και χάνοντας και άλλες. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, ο Εργοτέλης με τον Μίνγκα στο 35’ και στο 75’ ο Σκουτέλης για τον Ερμή Ζωνιανών.

Φάσεις και γκολ

9’ καλή εκτέλεση φάουλ του Λεαλ, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.
17’ σέντρα Β. Πλουσή, κεφαλιά του Τοπούζη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.
22’ νέα καλή σέντρα του Β. Πλουσή και πάλι ο Τοπούζης θα πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του θα φύγει και πάλι άουτ.
29’ κόρνερ του Μίνγκα, ο Τζανής θα πιάσει την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κόλλιας θα «απογειωθεί» και εντυπωσιακά θα μπλοκάρει την μπάλα.
33’ τραγικό λάθος της άμυνας του Ερμή Ζωνιανών, εκμεταλλεύεται ο Κατσικοκέρης, ο οποίος με βολέ, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κόλλια, για το 1-0.
35’ σέντρα Λεαλ, το «άτσαλο» πλασέ του Μίνγκα σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Κόλλια, νέα προβολή του Κατσικοκέρη, ελάχιστα άουτ.
39’ μπαλιά του Β. Πλουσή, ο Ρόβας δεν προλαβαίνει ελάχιστα να πιάσει την κεφαλιά, που καταλήγει στην αγκαλιά του Βασιλειάδη.
48’ σέντρα του Λεαλ, ο διαιτητής Αντωνίου, θεωρεί πως ο Ταβλαδωράκης εκούσια χρησιμοποιεί το χέρι του για να διώξει την μπάλα και καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη, παρατηρώντας με κίτρινη κάρτα τον αμυντικό του Ερμή.
49’ την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Λεαλ και νικάει τον Κόλλια για το 2-0.
65’ όμορφη ατομική ενέργεια του Ρόβα, ο οποίος θα μπει στην περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή θα προλάβει και θα τον ανακόψει ο Μπάτζιο, στερώντας του την ευκαιρία να πλασάρει.
73’ καλό σουτ του Ταβλαδωράκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Βασιλειάδη.
75’ σέντρα του Πασιαλή, προβολή από πλάγια θέση του Σκουτέλη, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη το ψαλιδάκι που επιχείρησε ο Ρόβας, κόντραρε σε αμυντικό πάνω στην γραμμή και κατέληξε κόρνερ.
76’ κόρνερ του Προβυδάκη, αλλά Χατζηβασίλης και Ανυφαντάκης δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα να την προωθήσουν στα δίχτυα.
81’ φάουλ του Προβυδάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη.
83’ φάουλ του Πουλάκη, θα κερδίσει την κεφαλιά ο Ρόβας, αλλά θα μπλοκάρει ο Βασιλειάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου (Αθηνών),  Σινιοράκης, Πετεινάτος (Χανίων).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 33’ Κατσικοκέρης, 49’ πεν. Λεαλ.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 35’ Μίνγκας – 75’ Σκουτέλης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Μίνγκας (85’ Μπρατσιάνι), Ριμπέϊρο (76’ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Β. Πλουσής, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης (74’ Χατζηβασίλης), Πουλάκης, Φαμπίνιο (60’ λ.τ. Προβυδάκης), Τοπούζης (57’ Σκουτέλης), Ρόβας, Πασιαλής.

Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (εδώ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *