Έβαλαν πλάτη… και τους αξίζει το μεγαλύτερο χαμόγελο!

Στα ουράνια πετούσαν οι Ανωγειανοί για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της κατάκτησης του τίτλου στην Β’ ΕΠΣΡ και της επιστροφής της ομάδας στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Η περασμένη Κυριακή ήταν ημέρα γιορτής για όλα τα Ανώγεια, με το καμάρι τους, τον Αετό να τους κάνει ξανά υπερήφανους, με την δίκαιη κατάκτηση του τίτλου. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η δικαίωση για δύο ανθρώπους που έχουν βάλει πλάτη… για την επιστροφή του Αετού Ανωγείων. Ήταν οι δύο που αντέδρασαν πιο ακραία στα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ το 2014, που το συναίσθημα και η αγάπη τους για τον Αετό, ξεπέρασε την λογική… Ήταν οι δύο άνθρωποι που μπροστά στο φάσμα της διάλυσης, έβαλαν τα στήθη τους μπροστά και παρέσυραν και τους υπόλοιπους Ανωγειανούς για την επανεκκίνηση της ομάδας που εδώ και μισό αιώνα και βάλε… τους κάνει υπερήφανους.

Ο λόγος για τους Τάκη Μέμμο και Μανόλη Σπαχή, τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας, που ένα βράδυ αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την διάλυση του αγαπημένου τους «Αητού». Της ομάδας που τους κάνει να γουστάρουν… Απλά, γιατί είναι η ομάδα του τόπου τους… Απλά, γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς τους… Έβαλαν πλάτη και είχαν κάθε λόγο την περασμένη Κυριακή να έχουν το πιο πλατύ χαμόγελο… βλέποντας το καμάρι τους να επιστρέφει και πάλι στις κορυφαίες ομάδες του Ρεθύμνου…

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *