Έγραψε (ξανά) ιστορία ο ΝΟΡ

Ακόμη μία “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του έγραψε σήμερα το απόγευμα ο ΝΟ Ρεθύμνου, ο οποίος αν και ηττήθηκε με 9-7 από τη Γλυφάδα πήρε την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αγωνίστηκε για 3 αποτελέσματα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στην περίπτωση που γνώριζε την ήττα η ΝΕΠ από τον Εθνικό. Όμως, οι “κυανοκίτρινες” έπαιξαν πρώτες χρονικά, κάνοντας αρχικά το πρώτο “βήμα”. Δε μπόρεσαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς αλλά τουλάχιστον κράτησαν τη διαφορά κάτω από τα 4 γκολ (είχαν επικρατήσει της Γλυφάδας με 13-9 στον α’ γύρο της Β΄φάσης), χάνοντας με 9-7. Αυτό τους έδινε το δικαίωμα να περιμένουν το αποτέλεσμα στον Πειραιά, καθώς με ήττα της ΝΕΠ έπαιρναν την πρόκριση. Τελικά, ο Εθνικός έκανε το χρέος του, κερδίζοντας με 14-4, στέλνοντας στα πλέι άουτ την πατρινή ομάδα.
Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση, καταφέρνοντας να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια. Αναμφίβολα μία τεράστια επιτυχία, η οποία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν σκεφτεί κάποιος πως το φετινό καλοκαίρι ο κόουτς Φιτσανάκης είδε να αποχωρούν σημαντικές παίκτριες από την ομάδα. Όμως σε πείσμα όλων οι Ρεθυμνιώτισσες τα κατάφεραν… Το ραντεβού τους πλέον ανανεώνεται για τη Γ’ φάση εκεί όπου θα δημιουργηθεί ένας νέος όμιλος με τον Ολυμπιακό (6β.), τη Βουλιαγμένη (3β.), τον Εθνικό (1β.) και τον ΝΟΡ (0β.).
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-2, 4-2, 2-1.
ΓΛΥΦΑΔΑ (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 1, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια 2, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 2, Ακριτίδου, Κολιτσοπούλου, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Κανετίδου
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καριπίδου Μ. 1, Φαρμάκη Μαρία, Γαβαλά, Γαγάνη, Στρατιδάκη 3, Πέττα, Φαρμάκη Έ. 1, Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Καριπίδου Η. 1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *