Έκανε το 1-0 ο ΝΟΡ!

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην τελική κατάταξη της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών, έγινε από το ΝΟ Ρεθύμνου.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πριν από λίγο «άνοιξε λογαριασμό» κερδίζοντας με 8-7 τον Εθνικό στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, κάνοντας το 1-0 στον μικρό τελικό, με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Παρασκευή στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ενώ αν χρειαστεί να διεξαχθεί  και 3ο παιχνίδι (με νίκη του Εθνικού), αυτό θα γίνει και πάλι στο Ηράκλειο την Κυριακή.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με πολλές διακυμάνσεις και το ΝΟ Ρεθύμνου να φτάνει σε μία μεγάλη ανατροπή, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της 22’’ πριν από την λήξη. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, η οποία μπήκε αρκετά νωχελική και παθητική, με αποτέλεσμα ο Εθνικός να προηγηθεί με 1-3 στο α’ οκτάλεπτο και 1-4 στο ημίχρονο. Στην γ’ περίοδο ο ΝΟ Ρεθύμνου πήρε μπρος και κατάφερε να τρέξει σερί 5-0, για να προηγηθεί με 6-4 λίγο πριν την ολοκλήρωση της, αλλά ο Εθνικός στο τέλος της μείωσε σε 6-5. Η μάχη στην τελευταία περίοδο ήταν εκπληκτική με τον Εθνικό να καταφέρνει να ισοφαρίζει σε 7-7 1’15’’ πριν από την λήξη με γκολ της Χατζηκυριακάκη. Όμως στα 22’’ «μίλησε» η Ναυσικά Αλεξάκη, η οποία πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΝΟΡ, ενώ την απόκρουση του αγώνα έκανε στα 5’’ η Φλώρα Κυριακάκη, σε παίκτρια παραπάνω του Εθνικού, κρατώντας το 8-7.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 0-1, 5-1, 2-2.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Σαφέτη 1, Σολανάκη 1, Ελ. Φαρμάκη 4, Μ. Φαρμάκη 1, Αλεξάκη 1, Φλ. Κυριακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Γαγάνη, Λιμπιτάκη, Μαυρέλλου, Καραλόγου, Καραβάνου.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *