Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ακαδημία του Ρεθυμνιακού

Στο φυσικό της περιβάλλον… το γήπεδο της Σοχώρας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της καλωσορίζοντας την έλευση του 2024 η Ακαδημία του Ρεθυμνιακού.

Παρουσία της Ταμίας και πρόεδρου της Επιτροπής Υποδομών ΕΠΣΡ Κατερίνας Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου, όπως και του προέδρου του Ρεθυμνιακού Κώστα Παπαδάκη, αλλά και του γενικού διευθυντή της ανδρικής ομάδας Γιώργου Μανωλακάκη έλαβε χώρα το λιτό αλλά ουσιαστικό τελετουργικό.

Παρόντες ακόμη ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των «δελφινιών» Ναπολέων Σκουλούδης όπως και οι προπονητές Αντώνης Μπαλασάς και Αντώνης Κελαϊδής, όπως φυσικά και πολλά παιδιά με τις οικογένειες τους. Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του Ρεθυμνιακού αναφέρει:

«Την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2024 πραγματοποίησαν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Σοχώρας οι Ακαδημίες του Ρεθυμνιακού ΑΟ. Την ΕΠΣ Ρεθύμνης εκπροσώπησε η πρόεδρος και υπεύθυνη υποδομών Κα Αικατερίνη Ντόρμπαρη Δεσποτοπούλου ενώ από την διοίκηση του Ρεθυμνιακού ΑΟ  παρευρέθησαν ο πρόεδρος Κος Κωνσταντίνος Παπαδάκης και ο γενικός διευθυντής Κος Γεώργιος Μανωλακάκης . Τις ακαδημίες εκπροσώπησε ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής Κος Ναπολέοντας Σκουλούδης και οι προπονητές Κος Αντώνιος Μπαλασάς και Κος Αντώνιος Κελαϊδής και φυσικά αρκετά παιδιά με τους γονείς τους. Ευχές ανταλλάχτηκαν εκατέρωθεν για μια χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο. Οι τυχεροί με τα αντίστοιχα φλουριά(5 στο σύνολο) που αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή από το αθλητικό κατάστημα Goal Sport ήταν οι εξής:

Τμήμα K6 (2018-2019) Εμμανουήλ Γασπαράκης, Τμήμα K8 (2016-2017) Εμμανουήλ Γιακουμάκης, Τμήμα K10 (2014-2015) Παναγιώτης Κοκκινάκης (για 2η συνεχόμενη χρονιά), Τμήμα K12 (2012-2013) Μιχαήλ Μιχελουδάκης και Κ16 (2008-2011) Αλκιβιάδης Ζουλάκης».

  • Rethymniakos_Akadimia_kopi_Protoxroniatikis_pitas2
  • Rethymniakos_Akadimia_kopi_Protoxroniatikis_pitas1
  • Rethymniakos_Akadimia_kopi_Protoxroniatikis_pitas4
  • Rethymniakos_Akadimia_kopi_Protoxroniatikis_pitas3

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *