Αποκλείστηκε από το Κύπελλο το Αρκάδι

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, ΟΚΑ Αρκάδι και Κύδων αναμετρήθηκαν την Κυριακή στο «Μελίνα Μερκούρη» για το «εισιτήριο» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Το Αρκάδι το «πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3 σετ.

Τα κορίτσια του Μανόλη Αντωνάκη δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φύγουν νικήτριες από το κλειστό του Ρεθύμνου αλλά οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ των αντιπάλων τους. Παρά το 0-1 στα σετ (18-25) οι Ρεθυμνιώτισσες κατάφεραν να το γυρίσουν σε 2-1 (25-19 και 25-23). Όμως δεν τέλειωσαν το ματς στο 4ο σετ, καθώς οι αντίπαλες τους το κατέκτησαν δύσκολα (21-25), ισοφαρίζοντας σε 2-2 τα σετ. Στο τάι μπρέηκ το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Στο τέλος χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενες, οι οποίες επικράτησαν με 17-19, συνεχίζοντας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΤΑ ΣΕΤ: 2-3 (18-25, 25-19, 25-23, 21-25, 17-19).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κανακάκης, Βασιλόπουλος.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Αντωνάκης): Σμπυράκη, Μασουρίδη, Κλαψινού, Μπατζάκη, Σταυρουλάκη, Βερβερίδη, Πετρακάκη, Ζαλαμίτσου, Ψάθη, Φραγκιουδάκη, Μολδοβανίδου, Μηλάκη –λ.

ΚΥΔΩΝ (Ζιώγας): Γκουγκουλή, Εκεκάκη, Νικολουδάκη, Βοτζάκη, Βάρλα, Ποντικάκη, Χαριτάκη, Ρηγάκου, Δούκα-λ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *