Αυλαία με ALL STAR GAME το τουρνουά «RETHYMNO BASKETBALL»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ALL STAR GAME του τουρνουά «RETHYMNO BASKETBALL», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Πλήθος παιδιών και κόσμου συνέρρευσαν στο κλειστό του Ρεθύμνου για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν από κοντά το ALL STAR GAME των μικρών μαθητών. Η διοργάνωση περιελάμβανε το αγωνιστικό μέρος με την συμμετοχή επίλεκτων μαθητών από 14 δημοτικά σχολεία της πόλης μας, ενώ ο Αγορίνος και η παρέα του διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους. Στην συνέχεια, ακολούθησαν οι βραβεύσεις και οι απονομές επαίνων για όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση του τουρνουά «RETHYMNO BASKETBALL».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ηρακλής Μανουκαράκης, σε δηλώσεις του για την ολοκλήρωση του τουρνουά μπάσκετ τόνισε την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών και των εθελοντών και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν. «Σήμερα κάνουμε την τελετή λήξης του ALL STAR GAME του σχολικού πρωταθλήματος που διοργανώνει το «RETHYMNO ASSIST». Ήταν μικρό σε διάρκεια αλλά πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Του χρόνου ευελπιστούμε να έχει περισσότερες συμμετοχές, ενώ θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια γιατί θα το ξεκινήσουμε από τον Σεπτέμβρη. Πιστεύω να πέρασαν πολύ καλά οι μικροί μαθητές. Το βλέπω στα μάτια τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να επιτευχθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια, τον Δήμο που ήταν πάντα δίπλα μας, όλους τους εθελοντές, τα στελέχη, τους εργαζόμενους της ομάδας και τους εθελοντές γυμναστές από τα Δημοτικά σχολεία, οι οποίοι δούλευαν εθελοντικά από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, την ΦΑΓΕ junior, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα νερά ΡΟΥΒΑΣ, για την πολύτιμη βοήθεια τους».

 

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την ΦΑΓΕ junior, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα νερά ΡΟΥΒΑΣ για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *