Βέλιτς: «Έλλειψη τύχης και ικανότητας…»

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του αλλά και από το γεγονός ότι ήταν καλύτερη αλλά και πάλι της έλλειψε το γκολ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Επισκοπής Γιασμίνκο Βέλιτς.
Ο Βόσνιος τεχνικός δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε η νίκη για την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Γάλλου. «Είναι δύσκολο να κρατήσει κανείς ψυχραιμία μετά από την εικόνα και την κατάληξη ενός τέτοιου παιγνιδιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο στα πλέι άουτ. Είναι η ίδια η εικόνα των πλέι άουτ τόσο για μας, σ’ ότι αφορά την έλλειψη τύχης και ικανότητας να αξιοποιήσουμε τις πολλές φάσεις που δημιουργούμε όπως φαντάζομαι για την ομάδα του Αχαρναϊκού όπου έχει κάποιους παίκτες που διαθέτουν την ικανότητα και την εμπειρία τις λίγες φάσεις να τις κάνουν γκολ.
Είναι δύσκολο να κρατήσει ψυχραιμία αλλά πρέπει να παραμείνουμε έτσι.
Τα πλέι άουτ είναι μια άβολη κατάσταση για μας γατί δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να δέχομαι με ευκολία τις ήττες.
Δυστυχώς, κάναμε μια πρώτη υπέρβαση αλλά για να κάνεις κάτι ακόμη καλύτερο, χρειάζεται περισσότερη φιλοδοξία περισσότερο κίνητρο, περισσότερη διάθεση και ποιότητα.
Νομίζω ότι στα μπαράζ σε μεγάλο βαθμό, έχουμε δείξει τον ερασιτεχνισμό μας, κάτι που μπορέσαμε να το κρύψουμε στον β’ γύρο και ένας ερασιτεχνισμός ταιριάζει σε μικρότερη κατηγορία εκεί που δυστυχώς θα καταλήξουμε ως ομάδα.
Ευτυχώς για μας, σε μια εβδομάδα τελειώνει το όλο ζήτημα και εύχομαι και στην ομάδα της Επισκοπής στους ποδοσφαιριστές και στον εαυτό μου να μην ξαναζήσουμε μια τέτοια διαδικασία.
Είναι γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια των μπαράζ ως ομάδα, είναι ελάχιστα θα έλεγα τα ημίχρονα που οι αντίπαλοί μας είναι καλύτεροι από μας. Ακόμα και σήμερα, που παίζαμε με μόλις τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές και τρεις αναπληρωματικούς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος, ο αντίπαλος με δύο φάσεις πήρε τη νίκη.
Άλλο οι καλές εμφανίσεις κι άλλο τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα τα παίρνουν με άλλες συνθήκες όπως λ.χ. με διαφορετική προσέγγιση, ταλέντο, τσαγανό, φιλοδοξία για το καλύτερο δυνατό και φυσικά με κίνητρο.
Κάτι που στη διαδικασία των πλέι άουτ από ένα σημείο και μετά, έλλειψε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να διατηρηθεί το στοιχειώδες ενδιαφέρον, η συγκέντρωση, κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μου. Η εικόνα είναι η καλύτερη απόδειξη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *