26 Απριλίου 2024

Βαριά καμπάνα για Τάλως Γαράζου

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς – όπως αναμενόταν – στον Τάλως Γαράζου για την απόφαση του να αποχωρήσει από το γήπεδο Σελλίων, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα με τον Φοίνικα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου, αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 στον Φοίνικα, την αφαίρεση 10 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα για τον Τάλως Γαράζου, αλλά και την αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016, όπως και πρόστιμο 50 ευρώ. Εκτός από την βαριά ποινή στον Τάλως Γαράζου, βαριές ήταν οι ποινές που έπεσαν και για τον γενικό αρχηγό του Φοίνικα Απόστολο Ορφανουδάκη, αλλά και τον ποδοσφαιριστή της Αγιοβασιλιώτικης ομάδας Κώστα Δρυμάκη.

Αναλυτικά, το σύνολο των αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΡ, για το διακοπέν παιχνίδι Φοίνικας – Τάλως Γαράζου για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου, το περασμένο Σάββατο.

«Η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 4-2-2015, αφού έλαβε υπόψη της το Φ.Α. (και τις διευκρινήσεις διαιτητή και του σωματείου Τάλως Γαράζου) του πρωτ/ος Β’ Κατηγορίας:

ΑΓΣΣΝ Φοίνικας – Τάλως Γαράζου της 31-1-2015

Ομόφωνα Αποφάσισε

Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 περιπτ. (γ) και παρ. (3) του ιδίου άρθρου του ΚΑΠ, την προκήρυξη πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΡ και το φύλλο αγώνος (με χρονολογία 31-1-2015) – διευκρινήσεις διαιτητή και σωματείο Τάλως Γαράζου αναφορικά με τον αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΓΣΣΝ Φοίνικας – Τάλως Γαράζου ο οποίος δεν έληξε, λόγω της αποχώρησης της ομάδας του Τάλως Γαράζου από το γήπεδο με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του παραπάνω αγώνα στο 80’ Επιβάλλει:

1) Κατακύρωση του αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΓΣΣΝ Φοίνικα με τέρματα 3-0.

2) Αφαίρεση (10) δέκα βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος από την υπαίτια ομάδα (Τάλως Γαράζου). (2014-2015).

3) Αφαίρεση (5) πέντε βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα εις βάρος του σωματείου Τάλως Γαράζου (2015 – 2016).

4) Χρηματικό πρόστιμο 50,00 ευρώ.

 

ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΔΡΥΜΑΚΗ

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 4-2-2015 αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνα και επιπλέον διευκρινήσεις που ζήτησε από τα όργανα διαιτησίας, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

Αγώνες Β’ κατηγορίας

1) Δρυμάκης Κων/νος ποδ/στής του ΑΓΣΣΝ Φοίνικα με αριθ. Δελ. 1164933 τιμωρείται για κατ’ εξακολούθηση ανάρμοστη διαγωγή που δεν αρμόζει σε ποδοσφαιριστή διότι ενώ ήταν σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα δηλωμένος ως αναπληρωματικός εγκατέλειψε αυθαίρετα τον πάγκο της ομάδος του, ενώ διαρκούσε ο αγώνας, εξήλθε του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου και εν’ συνεχεία αυθαίρετα εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου διαρκούντος του αγώνα, αποπειράθηκε να βιαιοπραγήσει εναντίον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας και εν’ συνεχεία συμπεριφέρθηκε υβριστικά λόγω (εξύβρισε με λόγια) άλλον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα οι ενέργειες του αυτές να προκαλέσουν την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Επιβάλλει Συγχωνευτική Ποινή πέντε (5) αγωνιστικών και χρηματικά πρόστιμο «50 ευρώ» σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 περιπτ., άρθρο 10 παρ. (1) περιπτ.(β) του Πειθ. Κώδικα. – στον αγώνα Β’ Κατηγορίας ΑΓΣΣΝ Φοίνικας – Τάλως Γαράζου τις 31-1-2015.

 

ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 4-2-2015, έλαβε υπόψη της:

Το Φύλλο Αγώνος και επιπλέον διευκρινήσεις που ζήτησε από τα όργανα διαιτησίας, του αγώνα Β’ Κατηγορίας ΑΓΣΣΝ Φοίνικας – Τάλως Γαράζου τις 31-1-2015.

Επιβάλλει

Στον Γενικό Αρχηγό του σωματείου ΑΓΣΣΝ Φοίνικα κ. Απόστολο Ορφανουδάκη για κατ’ εξακολούθηση υβριστική συμπεριφορά λόγω (ύβρεις) προς τον διαιτητή και ένεκα Υποτροπής του:

α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών και,

β) χρηματική ποινή «200,00» ευρώ,

σύμφωνα με τα άρθρα 12 περιπτ. (β), 5 παρ. 1 περιπτ. (γ) και 6 παρ. 3 και σε συνδυασμό με το 14 του Πειθαρχικού Κώδικα.

(Η ποινή αρχίζει 5-2-2015 και λήγει 4-5-2015)».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *