Δικαιώθηκε ο Φοίνικας, συνεχίζεται από το 60’ η αναμέτρηση με τον Λίβα!

Η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Φοίνικα για το διακοπέν παιχνίδι με τον Λίβα για την 10η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΡ στις 15 Δεκεμβρίου 2019 και ορίζει την συνέχιση του αγώνα.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διακοπεί στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από κροτίδα που έπεσε στον περιβάλλοντα του αγωνιστικού χώρου, με τον α’ βοηθό Λιοδάκη να επικαλείται ζαλάδα και αφού εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα, διεκόπη από τον διαιτητή Κετεσίδη, αφού ο πρώτος (κατά δήλωση του) δεν μπορούσε να συνεχίσει. Πρωτόδικα η Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ είχε κατακυρώσει το παιχνίδι με σκορ 3-0 υπέρ του Λίβα, είχε μηδενίσει τον Φοίνικα και του είχε αφαιρεθεί -1 βαθμός. Όμως η υπόθεση εξετάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία προσέφυγε ο Φοίνικας, ακυρώνοντας την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ και ορίζοντας τη συνέχιση του αγώνα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξαγόταν στις 15.12.2019 και από ώρα 15.00 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της περιόδου 2019– 2020, στο δημοτικό γήπεδο Σελλίων – Ρεθύμνου, μεταξύ των ομάδων των σωματείων ΑΓΣΣΝ Φοίνικας και ΑΣ Λίβας δεν έληξε, χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζόμενων ομάδων. Ορίζει να συνεχιστεί ο αγώνας για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά το χρόνο της διακοπής».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *