Διπλό το κακό για τον ΟΠΕΡ

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, το Μαρκόπουλο κατάφερε να πετύχει σπουδαία ανατροπή στην έδρα του ΟΠΕΡ κατακτώντας μια σπουδαία νίκη στη μάχη της παραμονής.

Ωστόσο το κακό είναι διπλό για τον ΟΠΕΡ καθώς προς τα τέλη του α’ σετ (στο 18-15) αποχώρησε τραυματισμένη η Στέλλα Λαγουδάκη (κόλλησε το γόνατο της σε μια προσπάθεια για άμυνα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις).

Παρά το αρχικό σοκ ο ΟΠΕΡ με σερί 6-1 πήρε το πρώτο σετ και στο δεύτερο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο, πόντο με τη γηπεδούχο να το κατακτά με 26-24.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως το Μαρκόπουλο με όπλο το σερβίς έφερε τα πάνω κάτω, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 2-2 και στο τάι μπρέικ ο ΟΠΕΡ είχε το προβάδισμα μέχρι το 7-6, με τους φιλοξενούμενους να προσπερνούν με 7-9 και να φτάνουν στη νίκη.

Τα σετ: 25-16, 26-24, 14-25, 20-25, 12-15.
ΟΠΕ Ρεθύμνου (Ντζαφέρης): Σαλούστρου, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Κατερίνη, Λαγουδάκη, Ξαγοραράκη Β., Παπουτσή -λ / Κογεράκη, Τσελάνη.
Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Νιοκολογιάννη, Πατεράκη, Βάσκεζ, Λιάγκη, Βαρουδάκη, Κοκκίου -λ / Αλεξάκου, Καρακάση, Τσιάκουλα, Σιρίνινα, Χαριτωνίδη.

Πηγή: volleyball.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *