Δρακάκη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη φετινή μας πορεία»

Η ομάδα Γυναικών του Αστέρα Ρεθύμνου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το Σάββατο (16.00), όπου θα φιλοξενηθεί από την Ολυμπιάδα Υμηττού, για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της Women’s Football League.

Ο Αστέρας θα προσπαθήσει να κατακτήσει τη νίκη, μιας και έπειτα από την εξασφάλιση της παραμονής θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, το οποίο μεταφράζεται στον εφικτό στόχο της κατάκτησης της 4ης θέσης. Για να επιτευχθεί, όμως, θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα του Υμηττού.

Αυτό ήταν που τόνισε στις δηλώσεις της και η πολύπειρη αμυντικός του Αστέρα Ρεθύμνου, Ειρήνη Δρακάκη, η οποία έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες, με κίνητρο την κατάκτηση της 4ης θέσης. «Όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα ήταν πολύ σημαντικά για μας για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής μας στην Women’s Football League, όπως και έγινε.
Το επόμενο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα είναι εξίσου σημαντικό, διότι μέσα από αυτά παίρνουμε εμπειρίες για να γίνουμε καλύτερες. Στόχος μας πάντα είναι να δίνουμε το 1000% τις απόδοσης μας. Άλλωστε, οι νίκες είναι αυτές που μας δίνουν το κίνητρο.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από το να κατακτήσουμε την 4η θέση, αυτός είναι ο στόχος μας από εδώ και πέρα. Όπως και να έχει εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και θα το απολαύσουμε όσο μπορούμε.
Το κλειδί για τη νίκη είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, τα οποία έχουμε μάθει προσθέτουμε σιγά – σιγά στο παιχνίδι μας από την 1η αγωνιστική ως και σήμερα. Αυτά είναι η πειθαρχία, η αυτοσυγκέντρωση, η ομαδική αλληλεγγύη, η καλή κυκλοφορία και η διατήρηση του ρυθμού, αλλά και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση
».
Παράλληλα, για την φετινή πορεία της ομάδας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της, τονίζοντας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη φετινή μας πορεία, αλλά σίγουρα θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με όσο πιο θετικό πρόσημο γίνεται. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, με μοναδικές εμπειρίες, όμως η φετινή ξεχωρίζει γιατί είμαστε στην Women’s Football League με τον Αστέρα και έχουμε καταφέρει τον αρχικό μας στόχο, ευρισκόμενοι σε μια καλή βαθμολογικά θέση».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *