Δυνατή προπόνηση σήμερα για ΝΟΡ

Την ευκαιρία για μια πολύ δυνατή προπόνηση είχε ο ΝΟ Ρεθύμνου σήμερα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο Πειραιά, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στην επανέναρξη της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ως γνωστό είναι μεγάλη, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί εύκολα με 22-1 ολοκληρώνοντας την Α’ φάση κάνοντας το απόλυτο, με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο ΝΟΡ παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε (Καζάνα, Μ. Καρυπίδου, Φ. Κυριακάκη, Πατσαχάκη) δοκίμασε αρκετά πράγματα με σκοπό να αποκτήσει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει της πολύ κρίσιμης β’ φάσης που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Β’  φάση με τον ΝΟ Βουλιαγμένης έως τρεις αγώνες για δυο νίκες, ενώ ο ΝΟ Ρεθύμνου που πήρε την 4η θέση στον Α’ Όμιλο της Α’ φάσης θα παίξει στη Β’ φάση στον όμιλο των 4 ομάδων, με αντιπάλους Εθνικό, Γλυφάδα και ΝΕ Πατρών.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 4-0, 7-1, 6-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπιράκης, Κατσώνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Ελευθεριάδου 1, Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 7, Μ. Πλευρίτου 4, Έμολο 3, Σμιτ 1, Λογοθέτη 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Ελ. Φαρμάκη 1, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Καραβάνου, Σαφέτη, Μ. Φαρμάκη, Θεοδωράκη, Η. Καρυπίδου, Μπελέγρη, Μαυρέλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη, Σολανάκη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *