Ενθουσιασμένος o B. Κωνσταντίνου από όσα συνάντησε στην Επισκοπή

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε κατά στις εγκαταστάσεις της Επισκοπής ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.  Ο παράγοντας του τριφυλλιού, βρέθηκε στο Ρέθυμνο και στην Επισκοπή όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρό της ομάδας M. Νικολιδάκη. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος το θέμα της συνεργασίας του ΑΟ Επισκοπής και των σχολών ποδοσφαίρου ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το έβαλαν όπως αποδείχθηκε άμεσα σε λειτουργία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε μια «αυτοψία» όσον αφορά την υλικοτεχνική υποδομή αλλά και την στελέχωση προσωπικού του συλλόγου και έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε δηλώνοντας αμέσως μετά:
«Τι να πω! Έμεινα έκπληκτος! Οι εγκαταστάσεις, η πειθαρχία, ο προγραμματισμός, η οργάνωση, η ομάδα της οποίας οι παίκτες ήταν όλοι ντυμένοι στα χρώματά της, ο περιβάλλοντας χώρος. Όλα όσα είδα, τα μετέφερα με πολλή χαρά στον πρόεδρο της ΠΑΕ και γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε μια συνεργασία που θα έχει όφελος για όλους. Καταπληκτικό γήπεδο. Ειλικρινά, δεν περίμενα να δω τέτοιες εγκαταστάσεις. Θέλω να πω επίσης ότι, τέτοια υποδομή όπως διαθέτει η Επισκοπή, είναι δύσκολο να βρεις – τουλάχιστον από τη δική μου τη μεριά που έχω βρεθεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας- σε άλλο μέρος. Ειλικρινά είναι δύσκολο να βρεις κάτι ανάλογο και γι’ αυτό, αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη αλλά και σ’ όλους όσοι ασχολούνται μ’ αυτό. Μπράβο, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά».

Όσον αφορά τη σημασία αυτής της συνεργασίας, ο κ. Κωνσταντίνου υπογράμμισε:
«H Επισκοπή και ο πρόεδρό της καθώς και οι κοπέλες που είναι υπεύθυνες των ακαδημιών (κα.κα. Τσάλαγγα, Καραγιάννη), προσπαθούν για το καλύτερο μέλλον των παιδιών τους τα οποία θα είναι σε θέση να πατούν σε γερές ποδοσφαιρικές βάσεις αλλά και να έχουν λαμπρούς στόχους».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *