Εντυπωσίασαν και εντυπωσιάστηκαν σε Καραϊσκάκη και Ρέντη

Μοναδικές στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί και μεγάλοι στην εκδρομή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου στην Αθήνα το τετραήμερο 24-28 Οκτωβρίου. Με αποκορύφωμα το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπου παρακολούθησαν όλοι μαζί ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, μικροί και μεγάλοι της σχολής του Ρεθύμνου απόλαυσαν ένα εξαιρετικό τετραήμερο στην πρωτεύουσα. Παράλληλα ήταν και δημιουργικό, αφού τα μέλη της Ρεθυμνιώτικης Σχολής του Ολυμπιακού, έδωσαν 6 φιλικά παιχνίδια, τρία σε κάθε κατηγορία που συμμετείχε στην εκδρομή (οι γεννηθέντες 2003-04 και 2005-06). Αντιμετωπίζοντας από τις καλύτερες ακαδημίες της Σχολής του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα, οι λιλιπούτειοι Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, έχοντας απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Αρχικά το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 9.00 το πρωί αντιμετώπισαν την σχολή του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, σημειώνοντας δύο νίκες. Την ίδια μέρα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της Βούλας οι Ρεθυμνιώτες έπαιξαν με τις πολύ δυνατές σχολές του Ρέντη (ίσως οι καλύτερες στην Ελλάδα) όπου και εκεί παρότι γνώρισαν δύο ήττες, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 13.00 το μεσημέρι αγωνιστήκαν στον Αλιμο με την αντίστοιχη σχολή του Ολυμπιακού, ιδιοκτησίας του Γιωργου Αμανατίδη, έχοντας απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία. Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των φιλικών στον Άλιμο, όλη η αποστολή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου αναχώρησε για το γήπεδο Καραϊσκάκη, για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Super League.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΟΠΟΥΛΑ, ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ 7-8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!
Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου οι νεαροί αθλητές της Σχολής του Ρεθύμνου είχαν τη σπάνια ευκαιρία να προπονηθούν μέσα στο Αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, υπό τις οδηγίες των Φώτη Παπαπαναγή, Τάσου Πάντου, Γρηγόρη Γεωργάτου και του Τεχνικού Διευθυντή Θοδωρή Ελευθεριάδη. Οι υπεύθυνοι της Σχολής του Ολυμπιακού, εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο των λιλιπούτειων αθλητών της Σχολής του Ρεθύμνου. Μάλιστα, σημείωσαν στο μπλοκάκι τους και ζήτησαν να ξαναδούν 7-8 παιδιά τα οποία τα παρακολούθησαν και στους αγώνες του Σαββατοκύριακου με τις σχολές της Αθήνας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Γεννηθέντες 2005-2006: Σχολή Καραισκάκη – Σχολή Ρεθύμνου 1 – 9
Γεννηθέντες 2003-2004: Σχολή Καραισκάκη – Σχολή Ρεθύμνου 0 – 8
Γεννηθέντες 2005-2006: Σχολή Ρέντη – Σχολή Ρεθύμνου 3 – 1
Γεννηθέντες 2003-2004: Σχολή Ρέντη – Σχολή Ρεθύμνου 3 – 2
Γεννηθέντες 2005-2006: Σχολή Αλιμου – Σχολή Ρεθύμνου 1 – 1
Γεννηθέντες 2003-2004: Σχολή Αλίμου – Σχολή Ρεθύμνου 0 – 4

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με ανακοίνωση της η Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία της. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τόσο ζεστή φιλοξενία της προς την σχολή μας και τις προσκλήσεις σε όλα τα μέλη της εκδρομής για την δωρεάν παρακολούθηση του μεγάλου ντέρμπι».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *