Εορτασμός της Νέας Χρονιάς & Απονομές Διπλωμάτων της 24η Σ.Ι.Α.Θ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του Ομίλου και της Ιστιοπλοΐας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή διπλωμάτων της 24ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Οι νέοι ιστιοπλόοι που προστέθηκαν στο κατάλογο των Ρεθεμνιωτών και μη, που ασχολούνται με το άθλημα είναι οι κάτωθι, Kostman P., Van Der Gouw C., Ανωμεριανάκης Ε, Γιακουμάκης Ι., Δελιγιάννης Π., Καλησπεράκης Σ., Καπελώνη Ε., Κωστάκη Α., Λάσδα Μ., Λογιάδης Σ., Μαραγκουδάκη Ε., Μπουλή Ε., Παππάς Β., Προκοπάκη Ε., Ρυακιωτάκη Μ., Σαμωνάκης Μ., Φουρναράκης Κ., ΦωτάκηΕ., Ψαρουδάκη Β.

Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου κύριος Μιχάλης Βασιλάκης τον λόγο πήραν η γενική γραμματέας του Ομίλου κα Παναγιώτα Σιμιτζή και ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων κος Δημήτρης Κουτράκης κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση στα ιστιοπλοϊκά πεπραγμένα του 2015 για την συμμετοχή του ΙΟΡ σε αγώνες που διοργάνωσε και σε διάφορες δράσεις, καθώς και τους στόχους του Ομίλου για το νέο έτος.
Μετά την σύντομη ανασκόπηση, το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από τον Πρόεδρο Βασιλάκη Μιχάλη, Αντιπρόεδρος Παυλιδάκη Λευτέρη, Γενική Γραμματέα Σιμιτζή Παναγιώτα, Ταμία Καλούδη Δημήτρη, Ειδικό Γραμματέα και Έφορο Θαλασσοποριών Γιαννάκη Θωμά, Έφορο Εκπαίδευσης Ζεμπίλη Γιάννη, Έφορο Αγώνων και Εκδηλώσεων Γεωργουλάκη Μπάμπη και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Κουτράκη Δημήτρη, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μαζί με τον Πάτερ Δημήτριο, ευχόμενοι όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και όμορφους αγώνες και ταξίδια.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι! Τραγούδια και χορός ξεσήκωσαν τους μερακλήδες και γρήγορα γέμισε η πίστα με χορευτές. Εκτός από το πλούσιο γεύμα που υπήρχε στα τραπέζια, οι λαχνοί γέμισαν τα τραπέζια και με δώρα!… Τα χαμόγελα ήταν η ικανοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης για τους διοργανωτές που με τόση αγάπη την ετοιμάζουν κάθε χρόνο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πάτερ Δημήτριος, ο Διοικητής Φρουράς Ρεθύμνου Αντισυνταγματάρχης κος Κίντας Ιωάννης, ο Λιμενάρχης Ρεθύμνου, κος Φραγκίσκος Δασκαλάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου (Δ.Λ.Τ.Ρ.) κα Κουτσαλεδάκη Ρένα, η Διευθύντρια του Δ.Λ.Τ.Ρ. κα Δασκαλάκη Αθανασία.

«Ο Ι.Ο.Ρεθύμνου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους τον Όμιλο, τους επαγγελματίες της πόλης για τις προσφορές τους στη λαχειοφόρο αγορά. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ι.Ο. Ρεθύμνου ευχαριστούν ιδιαίτερα όσους υποστηρίζουν τον όμιλο.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *