Επιβλητικό 2χ2 και πρόωρη τετράδα για το ΝΟΡ!

Με άνεση ήρθε και το 2χ2 για το ΝΟ Ρεθύμνου στον Α’ όμιλο της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νεανίδων, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πριν από λίγο στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, η ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του Νηρέα Χαλανδρίου με 13-4. Πλέον στο ΝΟ Ρεθύμνου στρέφουν το ενδιαφέρον τους για το απογευματινό (18.00) τελευταίο παιχνίδι του Α’ ομίλου με την Γλυφάδα, όπου θα παιχθεί η πρωτιά του ομίλου, όπου θα φέρει και θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο στα ημιτελικά (θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον 2ο του Β’ ομίλου). ΝΟ Ρ και Γλυφάδα έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία τους στα ημιτελικά, ότι και να γίνει στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στο πρωινό παιχνίδι του Σαββάτου, ο ΝΟΡ μπήκε από την αρχή δυνατά (4-1 στο α’ οκτάλεπτο, 8-2 στο ημίχρονο), έχοντας για κορυφαία την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, η οποία με 6 προσωπικά γκολ, τον οδήγησε στην άνετη επικράτηση. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα συνέχισε την εντυπωσιακή παρουσία της και στο γ’ οκτάλεπτο, εκτοξεύοντας την διαφορά στο +9 (11-1), για να φτάσουμε στο τελικό 13-4 στο φινάλε.

ΝΟ Ρεθύμνου – Νηρέας Χαλανδρίου 13-4

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 4-1, 3-0, 2-3.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Χατζηδάκης): Θεοδωράκη 1, Γαβαλά 1, Συριανόγλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Στ. Λιμπιτάκη 2, Ευθυμίου 2.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *