Επιστροφή στις νίκες για καλές γιορτές θέλει ο Ερμής Ζωνιανών

Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο ο Ερμής Ζωνιανών υποδέχεται σήμερα (15.00) στο «σπίτι» του τον Ιάλυσο Ρόδου σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τις τρεις σερί ισοπαλίες με Τριγλία, Ιωνικό εντός και Πανθηραϊκό στην Σαντορίνη ενδιάμεσα. Το τρίποντο της νίκης θα διατηρήσει τον Ερμή Ζωνιανών στην 2η θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας την διαφορά του στους 3 βαθμούς από τον Ιωνικό, ο οποίος σήμερα εκτίει το προγραμματισμένο ρεπό του για τον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Η αποστολή του Ερμή Ζωνιανών μόνο εύκολη δεν θα είναι απέναντι στον Ιάλυσο Ρόδου,ο οποίος διαθέτει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, που έχει βάλει δύσκολα σχεδόν σε όλους τους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει, με πιο πρόσφατη την ισοπαλία 2-2 που απέσπασε στο Παγκρήτιο στάδιο από τον Εργοτέλη. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Πετράκη είναι πως βλέπει τα αγωνιστικά του προβλήματα να ελαχιστοποιούνται στο ελάχιστο, αφού στο σημερινό παιχνίδι, ο μοναδικός απόντας είναι ο Γιώργος Κόλλιας. Ο έμπειρος πορτιέρο συνέχισε και αυτή την εβδομάδα το ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον ορθό μηριαίο, αλλά αναμένεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 4 Ιανουαρίου στο εξ’ αναβολής ματς της Κηφισιάς να είναι ετοιμοπόλεμος.

Αντιθέτως κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται οι Βασίλης και Δομήνικος Πλουσής, ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, αλλά και ο Θανάσης Τοπούζης. Σε χρόνο ρεκόρ ξεπέρασε την θλάση στον δικέφαλο ο Βασίλης Πλουσής και από την Τρίτη συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Μετά από καιρό επιστρέφει και πάλι υγιέστατος ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, δίνοντας έξτρα ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της ομάδας, η οποία θα εμφανιστεί ακόμη πιο ενισχυμένη σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ιωνικό, μιας και επιστρέφει από τιμωρία και ο Θανάσης Τοπούζης. Στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου είναι και ο Δομήνικος Πλουσής, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον μικροτραυματισμό που είχε.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *