28 Απριλίου 2024

Επιτυχημένη επέμβαση για τον Στ. Πέτρου

Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε την Πέμπτη (24/2) ο Στέφανος Πέτρου, που ήταν ο μεγάλος άτυχος στην αναμέτρηση Αστέρας Βλαχιώτη-Επισκοπή την περασμένη Κυριακή (20/2).

Ο 22χρονος μέσο-επιθετικός είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, με αποτέλεσμα άμεσα να εισαχθεί στο χειρουργείο και σε κλινική της Θεσσαλονίκης, με την ΠΑΕ Επισκοπής να εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της.

Αναλυτικά:

«Με επιτυχία έγινε η συνδεσμοπλαστική επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και η μηνισκεκτομή στον έξω μηνίσκο του δεξιού του γονάτο, του μεσοεπιθετικού της ομάδας μας, Στέφανου Πέτρου.

Ο 22χρονος που πέρασε χθες την πόρτα του χειρουργείου σε κλινική της Θεσσαλονίκης έδειξε δυνατός και ήδη αύριο θα πάρει εξιτήριο για να ξεκινήσει σιγά-σιγά την αποκατάσταση του τραύματός του.

Φυσικά, ο Πέτρου χάνει την τρέχουσα σεζόν και τρέχει για να προλάβει το άνοιγμα της ερχόμενης (2022-23) τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Άπαντες από την ΠΑΕ Επισκοπή, διοίκηση, προπονητικό σταφ, συμπαίκτες και διοικητικό προσωπικό, του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *