Ευχαρίστησε τους χορηγούς του το μπασκετικό τμήμα του ΟΚΑ Αρκάδι

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στήριξαν το μπασκετικό τμήμα του ΟΚΑ Αρκάδι την προηγούμενη σεζόν, εξέδωσε ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα διατηρηθεί στην Α2 κατηγορία, προσδοκώντας στην συνέχεια της στήριξη του.

«Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 βρήκε την γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας να έχει ανανεώσει την παρουσία της για δεύτερη (2η) χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία και την ομάδα των Νεανίδων στην τρίτη (3η) θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Όλοι εμείς στον ΟΚΑ Αρκάδι αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι στάθηκαν κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια για όλη την αγωνιστική περίοδο και συνέβαλλαν στις μεγάλες αυτές επιτυχίες του τμήματος του Μπάσκετ.

Κατ’ αρχήν ευχαριστούμε τους φιλάθλους της πόλης μας που με την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους βοήθησαν την ομάδα και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου πανηγυρίσαμε μαζί την παραμονή της γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας στην μεγάλη προσπάθεια αυτή του τμήματός μας: Την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Κο  Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Κα Λιονή, τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Κο Μαρινάκη για την συμβολή του στην εξεύρεση χορηγίας,  την ANEK SUPER FAST, την Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ, την ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ ΑΤΕΕ, την GRECOTEL και τον Κο Ν. Δασκαλαντωνάκη, Σαμψών Στέλιος – Λογιστικό Γραφείο,  Γ. Καζίλας – Ε. Ζουρμπάκης, Θράκα (Κλάδος Εμμ. & ΣΙΑ), Προμηθευτική Μετάλλων Κρήτης ΑΒΕΕ, Μαμαλάκης – Μαρούδας, Αφοι Παπαδάκη ΕΠΕ (Super Market), Δανδουλάκης Travel agency, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ρεθύμνου AUTOVISION, Livingroom, ΜΠΕΤΑΡΜ Α.Ε., Αφοί Παλαφούτη – Οπτικά, Σπιταδάκης Κων/νος, Σταυρακάκης Βασίλης, Κλαψινάκης, MINOS MARE, La Casa di Harris, Μοτάκης Τρύφων, Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Rethymno Mare, Nefeli, Hotel Ideon (Ν.& Ε. Μπιρλιράκης), Ξενοδοχεία PERL, Haagen Dazs, ΙΒΙΣΚΟΣ Α.Ε., ATLANTIS (Λαγουδάκης Ακτή Α. Ε. ), Ξενοδοχείο Ήλιος Α.Ε.) Bella Casita, JOAN PALACE, Τσουρλάκης – Μπιρλιράκης (Hotel Theartemis), Ζωοτροφές Κρήτης, Κρανιωτάκης N.R.G., Βαβουράκης Γεώργιος – Αγροτεχνική Ρεθύμνου, Μανουσάκης Βασίλης, Τσιχλάκης – Πολιουδάκης, τον Κο Φραγκιαδάκη Ευγένιο για την απεριόριστη βοήθειά του καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Κρητική Επιθεώρηση, Ρεθεμνιώτικα Νέα.

Τέλος ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρεθύμνου.

Κλείνοντας την ευχαριστήρια αυτή επιστολή, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην ειλικρινή κατάθεση των αγωνιστικών και ψυχικών δυνάμεων  μας για την καθιέρωση στην Α2 Εθνική κατηγορία καθώς και την συμμετοχή των τμημάτων υποδομής στο υψηλότερο επίπεδο Πανελλαδικά  πάντα προσδοκώντας στην βοήθεια πρωτίστως των γονέων των οποίων η συμμετοχή την χρονιά που πέρασε ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική και απαραίτητη, αλλά και την ενεργή συμβολή των Ρεθεμνιωτών  Φιλάθλων.

Ευχαριστούμε και πάλι και αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή όλων στα αθλητικά δρώμενα του τμήματος.

Για το Δ.Σ. του ΟΚΑ Αρκάδι

Ο πρόεδρος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗΣ»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *