Εύκολα ο ΝΟΡ, 18-13 τον Τρίτωνα

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο ΝΟ Ρεθύμνου, ο οποίος επικράτησε με 18-13 του Τρίτωνα Αμαρουσίου για την 4η αγωνιστική της Α’ φάσης του Β’ ομίλου της Α1 πόλο Γυναικών.
Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ξανά προσωρινά η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη επί της ομάδας του Αμαρουσίου. Μάλιστα, οι “κυανοκίτρινες” καθάρισαν από το 1ο οκτάλεπτο, παίρνοντας προβάδισμα με 7-2. Από κει και έπειτα οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά όλα είχαν κριθεί, από το ημίχρονο (11-5). Η Μελίνα Καρυπίδου συνεχίζει να “πυροβολεί” τα αντίπαλα δίχτυα, αφού στη σημερινή αναμέτρηση σημείωσε 5 γκολ, με την αδερφή της Ηρώ να ακολουθεί με 3 τέρματα.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-2, 11-5, 14-9, 18-13.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 2, Καρυπίδου Μ. 5, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά 1, Γαγάνη 1, Στρατηδάκη 1, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 2, Συριανόγλου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Η. 3
ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά, Ανδρή, Κούζουνα 3, Παλαιοδήμου 1, Μαλλιαρού 1, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 4, Παπαδάκη 3.

H Βαθμολογία της Α1 (Εδώ)

Φωτογραφία: koe.org.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *