Εύκολα το 5χ5 οι Νέοι

Την 5η συνεχόμενη νίκη τους κατέκτησαν οι Νέοι της Μικτής Ρεθύμνου, κερδίζοντας εύκολα με 5-0 την αντίστοιχη του Λασιθίου στο γήπεδο Kido.
Οι Ρεθυμνιώτες επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους και δεν άργησαν να πάρουν προβάδισμα. Από το 17′ έως και το 31′ σημείωσαν 3 τέρματα, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη. Μάλιστα, στο β’ μέρος πέτυχαν ακόμη 2, με το σκορ να παίρνει διαστάσεις θριάμβου. Με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 15 βαθμούς και βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Στο άλλο ματς το Ηράκλειο επιβλήθηκε με 6-0 των Χανίων, το οποίο σημαίνει πως για να κρατηθεί στην κορυφή η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη θα πρέπει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 στο ματς που κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κόντρα στο Ηράκλειο. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκριθεί και ως καλύτερη 2η αν ηττηθεί στο επόμενο παιχνίδι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
8’ Μπαλιά του Νικηφόρου προβολή του Κούσμινα ο Βρέντζος δε μπορεί από κοντά,.
17’ Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κώτσιος 1-0.
19’ Μπαλιά Κλεδή ο Κούσμινας τετ α τετ πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
24΄Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Νικηφόρου και πάρε βάλε στον Κούσμινας από κοντά 2-0.
26’ Αντεπίθεση του Ρεθύμνου ο Βρέντζος σουτάρει και μπλοκάρει ο Κουναλάκης.
31’ Σουτ του Βρέντζου μέσα παό την περιοχή 3-0.
37’ Κόρνερ Τσόλα κεφαλιά Κώτσιου άουτ.
40’ Κόρνερ Γαϊτάνη κεφαλιά Κώτσιου διώχνει στη γραμμή ο Ρογδάκης.
48’ Ο Βρέντζος το 4-0 με κοντινό πλασέ.
57’ Φάουλ του Γαϊτάνη διώχνει σε κόρνερ ο Κουναλάκης.
61’ Αντεπίθεση του Ρεθύμνου σουτ του Κούσμινα διώχνει ο Κουναλάκης, ο Τσόλας με το στήθος το 5-0.78’ Ο Κούσμινας τροφοδοτεί τον Τσόλα σουτ του τελευταίου δοκάρι και άουτ.
88’ Ωραία ενέργεια του Τσόλα και σέντρα, σουτ του Βλατάκη άουτ.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 17’ Κώτσιος, 24’ Κούσμινας, 31’, 48’ Βρέντζος, 61’ Τσόλας.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Γιώργος Λυρώνης): Τριποδιανός (70’ Αχ. Μαρινάκης), Μανουσάκης, Γαϊτάνης, Κλειδής, Κώτσιος (55’ Π. Μαρινάκης), Καραπιδάκης, Τσόλας, Νικηφόρος (63’ Μενιουδάκης), Κούσμινας, Βλατάκης, Βρέντζος (55’ Γαλερός).
ΛΑΣΙΘΙ (Νίκος Πατέλης): Κουναλάκης, Κατρίνης, Στογιάνι (67’ Πυργιωτάκης), Ντούνκα (57’ Πιέτρι), Προεστάκης (61’ Ασπραδάκης), Θόμο, Τρόκα (57’ Μπιτζανάκης), Μουτσάι, Τσολάκου, Ρογδάκης, Φωτιάδης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *