Ζομπανάκης: «Tο Ρέθυμνο θα είναι το επίκεντρο του Μπάσκετ»

Ο μεγαλομέτοχος της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Κωστής Ζομπανάκης μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ» για τις αλλαγές στο όνομα και τα χρώματα της ομάδας και ανέλυσε το πλάνο που έχουν. Επίσης μίλησε για τις αντιδράσεις πάνω στις αλλαγές από μικρή μερίδα των Ρεθυμνιωτών φιλάθλων. Το Ρέθυμνο μετονομάζεται σε Ρέθυμνο CRETAN KINGS, ενώ άλλαζε το σήμα της ομάδας, με το κεφάλι του Μινώταυρου να παίρνει την θέση των δελφινιών και το μπλε της φανέλας να γίνεται κεραμιδί. Στόχος των ανθρώπων της ΚΑΕ μέσα από αυτή την κίνηση την ομάδα να την αγκαλιάσει όλη η Κρήτη, συνδυάζοντας παράλληλα τον αθλητισμό και με άλλες δραστηριότητες και κοινωνικές δράσεις.

Σε μικρή μερίδα των φιλάθλων δεν «άρεσαν» οι αλλαγές μέσω του FB εκφράστηκαν αρνητικά. Ο Ζομπανάκης δήλωσε επ’ αυτού: «Εγώ ήμουν ξεκάθαρος ότι το Ρέθυμνο θα είναι το επίκεντρο του μπάσκετ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τo πόσο αφοσιωμένος είμαι στο Ρέθυμνο και στο όραμα εντός Ρεθύμνου. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος με το πως πάει το πράγμα. Η σκέψη για μια παγκρήτια ομάδα ήταν πάντα μέσα στο μυαλό μου με επίκεντρο το κέντρο του νησιού. Που άλλου άλλωστε θα την βάλεις την ομάδα από την στιγμή που έχεις και την στήριξη του κόσμου. Η Κρήτη πάνω από όλα».

Αναφορικά με το αν υπήρχαν αντιδράσεις από μέλη του Δ.Σ. υποστήριξε: «Όχι καθόλου. Χάρηκαν πολύ!». Μάλιστα προέβη και σε μια αποκάλυψη: «Η αντίδραση τρίτων είναι μαγική. Μου έστειλε ο Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης: «Συγχαρητήρια. Φοβερή η κίνηση. Ελπίζω όλα τα όνειρα για την ομάδα σας να εκπληρωθούν».

Σχετικά με το τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει προκειμένου ο κόσμος να εξοικειωθεί με τις αλλαγές ανέφερε: «Έχουμε μια σειρά από κινήσεις που θα εξαγγείλουμε με τον καιρό».

Τέλος για το τι διαφορετικό πιστεύει ότι θα φέρει στο Ρέθυμνο η αλλαγή αυτή υποστήριξε: «Νομίζω ότι σε πρώτη φάση θα διευρύνει το μάρκετινγκ. Έχουμε ανάγκη σ’ αυτές τις εποχές, την είσοδο Κρητικών στην ομάδα αλλά και φίλων της Κρήτης. Το άλλο είναι στα επόμενα πέντε χρόνια να γίνουμε ευρωπαϊκό brand name. Είναι απαραίτητο βέβαια για να συμβούν όλα αυτά να σχεδιάζουμε την αναμόρφωση του κλειστού της πόλης μας. Θα δουλέψουμε με την περιφέρεια και τον δήμο για να πετύχουμε και αυτό τον στόχο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *