Η διαδικασία των κληρώσεων της ΕΠΣΡ στο «κτήμα Πάνακρον»

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά και με σχετικά μικρή συμμετοχή ομάδων (17 από τις 29) πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων Α’ Β’ και Κυπέλλου ΕΠΣΡ στο «κτήμα Πάνακρον» στη Σχολή Ασωμάτων στο Αμάρι.

Την διαδικασία ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, για να ακολουθήσει τοποθέτηση του οικοδεσπότη του προέδρου του ΑΟ Ψηλορείτη και Δημάρχου Αμαρίου, Παντελή Μουρτζανού. Στην συνέχεια ζητήθηκε από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης να πάρει θέση για το αίτημα των Μελάμπων, ετεροχρονισμένα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Στο «κτήμα Πάνακρον» παραβρέθηκαν οι Γιώργος Μαργαρίτης και Αθηνά Σπυριδάκη εκπροσωπώντας τον ΑΟ Μελάμπων ζητώντας την συναίνεση του σώματος για να γίνει δεκτό το αίτημα τους, το οποίο και έγινε. Την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ Μανόλης Σταγάκης, ενώ σύντομες ομιλίες έκαναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ Γιάννης Χατζημπεκιάρης και ο Ρεθυμνιώτης δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Σήφης Βοτζάκης.

Στην κλήρωση της Α’ ΕΠΣΡ δόθηκαν κλειδάριθμοι σε έξι ομάδες για κοινή έδρα,  Ρεθυμνιακός, Αστέρας (Σοχώρα), ΑΕΜ, και Αστέρας Περάματος (Περάματος), ΠΑΟ Αλφάς και Κάλυβος (Αλφάς). Προέκυψε θέμα με την ύπαρξη και της ΝΕΑΡ στην Σοχώρα, αλλά και το γεγονός πως η ΑΕΜ θα αγωνίζεται το πρώτο διάστημα στο Μελιδόνι, ουσιαστικά είχε ορισμό για τις 6 ομάδες και όχι κλήρωση των κλειδαρίθμων. Αντιστοίχως στην Β’ ΕΠΣΡ 2018-19, κλειδάριθμο πήραν για κοινή έδρα οι Παναρκαδικός και Απόλλωνας (Μισίρια), Κεραυνός και Λίβας (Ρεθύμνου), Μέλαμπες και Αγία Γαλήνη (Μελάμπων).

Μετά την διαδικασία των κληρώσεων, η ΕΠΣ Ρεθύμνου κλήρωσε από 2 εισιτήρια διαρκείας της Επισκοπής και των ΠΑΕ Εργοτέλης και ΑΟΧ/Κισσαμικός. Τα εισιτήρια διαρκείας της Επισκοπής κέρδισαν οι Ρεθυμνιακός, Ερμής Ζωνιανών, της ΠΑΕ Εργποτέλης οι Αγία Γαλήνη, Σπήλι και αυτά του ΑΟΧ/Κισσαμικός οι Παναρκαδικός, Απόλλωνας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *