26 Απριλίου 2024

Η Δόξα Πλατανέ με ανατροπή το ντέρμπι, νίκη και για Λίβα

Μεγάλη κερδισμένη της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής για το 2019 είναι η Δόξα Πλατανέ, επικρατώντας με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής του Φοίνικα, ενώ με νίκη συνέχισε και ο Λίβας, στα δύο παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της αγωνιστικής.

Στα Μισίρια, η Δόξα Πλατανέ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί και το αήττητο του Φοίνικα κερδίζοντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές που ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1) και την Δόξα να έχει δοκάρι με τον Γιαννόπουλο (11’). Στην επανάληψη η οβίδα του Μαγιάφα κατέληξε στο «Γ» του Στρατιδάκη για το 2-1 της Δόξας, με τον Φοίνικα να μένει με 10 παίκτες στο 81’ γιατί παρατηρήθηκε με 2 κίτρινες σε διάστημα 2’ ο Ι. Παπαδογιάννης. Μετά από τη λήξη του αγώνα υπήρξε μικροένταση με τους ψυχραιμότερους πάντως να επεμβαίνουν και να μην υπάρχει συνέχεια. Με ανατροπή πήρε τη νίκη και ο Λίβας στην Σοχώρα κερδίζοντας με 2-1 τα μαχητικά Γεράκια Γερανίου. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Βασίλης Αντίοχος που πέτυχε και τα δύο γκολ τους, έχοντας και ένα δοκάρι με τον Χατζάι (59’).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΡ (Εδώ)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (11η)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Λίβας – Γεράκια Γερανίου Φωκά   2 – 1
(28’ Γ. Μαρινάκης – 37’, 68’ Αντίοχος)

Δόξα Πλατανέ – Φοίνικας    2 – 1
(41’ Δ. Μανωλακάκης, 57’ Μαγιαφάς – 7’ Παπαδογιάννης)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
11.00 Απόλλωνας – Παναρκαδικός (Μισιρίων – Χωφάκης, Καραγιαννόπουλος, Μαϊνωλάς – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

11.00 Αρκάδι Αγγελιανών – Κάλυβος (Αλφάς – Ν. Σαρής, Βαρβαντάκης, Κετεσίδης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

11.15 Αναγέννηση ΜΠΣΡ – Αγία Γαλήνη (Μελιδονίου – Συργούνη, Γρύλλης, Πατελάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βυζιργιανάκης).

15.00 Μέλαμπες – Φλόγα Ρουστίκων (Σπηλίου – Γρύλλης, Πατελάκης, Ψωφάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

Ρεπό: Κεραυνός

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *