Η συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Την πρώτη του και πιο σημαντική νίκη πήρε το Ρέθυμνο Aegean κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη», στέλνοντας την υπόθεση πρόκριση στην Θεσσαλονίκη.

Ο κόουτς, Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, λέγοντας: «Ευχαριστούμε τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας όταν αυτός μιλάει έτσι για μας. Εγώ από την σειρά μου θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πάλι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Νομίζω και τα 4 ματς που έχουμε παίξει με τον ΠΑΟΚ είναι συναρπαστικά και πολύ δυνατά. Σήμερα καταφέραμε μετά από 3 ήττες να είμαστε εμείς οι νικητές σε ένα πολύ σκληρό ματς». Στην συνέχεια τόνισε πως η τύχη βοήθησε στο να πάρει η Ρεθυμνιώτικη ομάδα το θετικό αποτέλεσμα, ενώ επεσήμανε ότι έγιναν κάποια λάθη τα οποία δεν κόστισαν. «Θεωρώ ήμασταν και λίγο τυχεροί με την απουσία του Κάρτερ και τις άστοχες βολές. Αλλά από την άλλη και εμείς για ακόμα μία φορά κάνουμε κάποια λάθη που είναι δύσκολο να δικαιολογήσεις. Γίνονται κάποια λάθη που κοστίζουν απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Σήμερα δεν κόστισαν. Είναι θέμα εμπειρίας και νομίζω θα το βρούμε σιγά-σιγά». Τέλος, αναφέρθηκε στο αυριανό ματς εξηγώντας πως το άγχος το έχει πλέον ο ΠΑΟΚ. «Το παιχνίδι γυρίζει στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Το αβαντάζ το δικά μας είναι ότι θα παίξουμε χωρίς άγχος, να παίξουμε καλά και ότι καλύτερο καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά αισιοδοξούμε. Δεν νομίζουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάτι σημαντικό. Εμείς έχουμε την πρωτοτυπία ότι δεν ξέρουμε ποιος παίκτης μας θα είναι πρωταγωνιστής σε κάθε ματς».

 

Ένα από τα κρυφά «χαρτιά» του κόουτς ήταν ο Ντέγιαν Κράβιτς, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει τη νίκη η ομάδα του. Ο Σέρβος σέντερ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη νίκη, τονίζοντας: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, το 4ο της φετινής χρονιάς εναντίον του ΠΑΟΚ. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί στο ριμπάουντ, χάσαμε αρκετά και είχαμε πολλά λάθη. Στο 2ο ημίχρονο καταφέραμε και ισορροπήσαμε σε αυτούς τους τομείς και κερδίσαμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε και ισοφαρίσαμε την σειρά. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι της Τρίτης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *