26 Απριλίου 2024

Και επίσημα ο Βρεττός στον Ρεθυμνιακό

Την τρίτη μεταγραφή του επισημοποίησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Ρεθυμνιακός, όπου μετά από τους Παπιομύτογλου, Πρινιανάκη ενέταξε έναν ακόμη «μικρό» στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Ηλίας Βρεττός για τον οποίο σας έχει ενημερώσει το Rethymnosports.gr από τις 2 Ιουλίου αποτελεί ένα ακόμη απόκτημα των «δελφινιών» (ΕΔΩ).

Ο 19χρονος αμυντικός μέσος έδωσε τα χέρια με τον Ρεθυμνιακό και θα συνεχίσει στην Σοχώρα την καριέρα του, μετά από το περυσινό πέρασμα του από τον Άρη (β’ εξάμηνο) και την Επισκοπή 2010 (πρώτο μισό της σεζον). Ο Βρεττός ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πράσινη Ακαδημία Επισκοπής, ΟΦΗ ’94, Κ15 ΠΑΕ Πλατανιάς, Κεραυνό, ΑΟΝ Αστέρα και Κ19 ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού αναφέρει, «Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βρεττό Ηλία. Ο 19χρονος (γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2001) μέσος που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου, στην συνέχεια έχει φορέσει κατά σειρά την φανέλα της Πράσινης Ακαδημίας – Επισκοπής, ΟΦΗ ’94, ΑΟ Πλατανιά (Κ15), Κεραυνού και Αστέρα Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ), ΟΦΗ (Κ19), Επισκοπής 2010 και Άρη Περιβολίων (Α’ ΕΠΣΡ). Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο του θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Ηλίας Βρεττός : «Οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο». Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την παρουσία του στην Σοχώρα και την ένταξη του στο δυναμικό του Ρεθυμνιακού, εμφανίστηκε  στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Ηλίας Βρεττός. Ο 19χρονος μέσος τόνισε χαρακτηριστικά : «Ευχαριστώ την διοίκηση του Ρεθυμνιακού και τον προπονητή κο Λυρώνη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η νέα μου ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει . Πιστεύω ότι ο Ρεθυμνιακός με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές που πραγματοποιεί θα εμφανίσει μια πολύ καλή ομάδα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της  Γ’ Εθνικής κατηγορίας της νέα αγωνιστική περίοδο. Όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια είμαι σίγουρος ότι θα του δώσουμε την θέση που του αξίζει βάση και τις ιστορίας του».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *