Και τυπικά στην 6η θέση ο ΟΠΕΡ

Με νίκη αποχαιρέτησε τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Ποσειδώνα Λουτρακίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των πλέι άουτ.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στην τελευταία της φετινή παράσταση, ενώ παράλληλα εξασφάλισε και επίσημα πλέον την 6η θέση της φετινής Α1. Με αυτό το «τρίποντο» αποσπάστηκε κατά 4 βαθμούς από την σημερινό της αντίπαλο και κατέκτησε και τυπικά την κορυφή στον όμιλο των πλέι άουτ, αφού απομένει μόλις μία αγωνιστική για το φινάλε. Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα, με τον Γιώργο Μενδρινό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, ενώ απουσίαζε η Κογεράκη.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-16, 23-25, 25-20, 25-16.
ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Μενδρινός): Σουιτσμέ, Ποθητού, Πετρακάκη, Βροντάκη –λ, Κλεισιάρη, Καφίρη, Μαγκανάρη, Τσελάνη, Πίσσα, Μπεμπή, Τρίμμα –λ, Μανούρη, Λιαδάκη.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Δ. Ανδρεόπουλος): Μιχάλα Ο. –λ, Βλάσση –λ, Βλαχοπούλου, Μπεκιάρη, Θώδη, Κωστάκη, Μπρεζέτου, Γεωργίου, Μιχάλα Μ., Γκιώνη, Πατουχέα, Θώδη Ε., Δοσχώρη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *