26 Απριλίου 2024

Κλειδώνει ο καταρτισμός ομίλων Γ’ Εθνικής στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της ΕΠΟ όπου θα επικυρωθεί η εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων της Ομοσπονδίας αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής.

Σήμερα λοιπόν, αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνύπαρξη των Κρητικών ομάδων, με αυτές της ΕΠΣ Πειραιά συγκροτώντας τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στο επικείμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, ο 8ος όμιλος θα αποτελείται από τις εξής 13 ομάδες: Επισκοπή (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Παλαιόχωρα, ΣΥΝΚΑ (ΕΠΣ Χανίων), Ατσαλένιος, Γιούχτας (ΕΠΣ Ηρακλείου), ΟΦ Ιεράπετρας, Νεάπολη (ΕΠΣ Λασιθίου), Εθνικός, Προοδευτική, Κερατσίνι, Ιωνικός, Ατρόμητος Πειραιά, Αμπελακιακός (ΕΠΣ Πειραιά).

Παράλληλα, θα γίνει και επίσημα γνωστό πως υποβιβάζονται 6 ομάδες από τον 8ο όμιλο, με την κλήρωση της Γ’ Εθνικής να είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ, αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την συμμετοχή των ομάδων από την Football League. Η σέντρα για το νέο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής έχει οριστεί για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *