Κουμπούρας: «Το πρώτο που θέλουμε είναι η νίκη…»

Στο αυριανό ματς κόντρα στον Άρη (17:00 στο «Μελίνα Μερκούρη») που θα κρίνει την θέση και τον αντίπαλο του Ρέθυμνο Aegean στα πλέι οφ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος τόνισε πως το ζητούμενο είναι η νίκη και έπειτα οι διαφορές. «Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την 6η θέση και από εκεί και πέρα θα «κυνηγήσουμε» την διαφορά αν είμαστε μπροστά, για να μπορέσουμε να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στην συνέχεια, επεσήμανε πως θα πρέπει να επιβάλουν τον ρυθμός τους για να πάρουν τη νίκη, ενώ προσκάλεσε τον κόσμο του Ρεθύμνου στο γήπεδο. «Το Ρέθυμνο Aegean είναι μία ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Μας αρέσει το γρήγορο παιχνίδι με πολλές επιθέσεις. Αυτός είναι ο τρόπος μας και αυτόν τον ρυθμό πρέπει να επιβάλουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο Άρης έχει τον Βεζένκοφ, ο οποίος είναι 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος. Σίγουρα πρέπει να βρούμε τρόπους για να τον περιορίσουμε, όπως και τον πλέι μέικερ τους, τον Τόμας. Ούτως ή άλλως ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει αρκετές λύσεις και κανένας δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ο κόσμος μας βοήθησε αρκετά όλη την χρονιά. Εύχομαι στο τελευταίο παιχνίδι να μπορέσει να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να το χαρούμε όλοι μαζί».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *