«Κόλλησε» στο 0-0 ο Αστέρας στα Χανιά

Η μεγάλη δυστοκία, η τερματοφύλακας Χαραλαμπάκη και σε μία περίπτωση το οριζόντιο δοκάρι, στέρησαν από τον Αστέρα Ρεθύμνου το 3χ3 στον Κρητικό όμιλο της Γ’ κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα «κόλλησε» στο «λευκό» 0-0 στο γήπεδο των Μουρνιών, με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα για το γυναικείο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας Ρεθύμνου ήταν ανώτερος καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σπαταλώντας όμως όλες τις ευκαιρίες που είχε, οι οποίες δεν ήταν και λίγες. Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Χαραλαμπάκη, η οποία ύψωσε τείχος κρατώντας απαραβίαστη την εστία της. Ο Αστέρας έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τις Τούνα (3’, 21’, 41’, 57’), Ζντράβκοβιτς (12’, 61’), Δαφέρμου (72’), Ζ. Δρακάκη (83’), με σημαντικότερη όλων το σουτ στο οριζόντιο δοκάρι της Μαραγκουδάκη στο 37’.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Μπεμπή, Νάνου, Ε. Σταυρουλάκη (76’ Ζάχου), Μαραγκουδάκη, Κελαϊδή, Ζ. Δρακάκη (79’ Τσουτσουδάκη), Ε. Δρακάκη, Δαφέρμου (84’ λ.τ. Ν. Σταυρουλάκη), Ζντράβκοβιτς, Τούνα, Νικηφόρου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *