26 Απριλίου 2024

Λυρώνης: «Είχαμε ποικιλία στο παιχνίδι μας»

Για τον αγώνα με τον ΟΦΙ μίλησε ο προπονητής της Επισκοπή, Γιώργος Λυρώνης, ο οποίος δοκίμασε νέα πρόσωπα που έπαιξαν και σε διαφορετικές θέσεις της άμυνας και είδε για πρώτη φορά στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΙ για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγματα τα οποία ζητάει από τους παίκτες του μέσα από τις προπονήσεις.

«Την Κυριακή (19/8) μπορώ να πω ότι είδα μια ομάδα πολύ καλή που έβγαζε φάσεις από τα πλάγια, από τον άξονα, που είχε εμπνεύσεις όμορφες ιδίως στο α’ ημίχρονο. Φυσικά δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι που περιμένουμε αλλά για το χρόνο που βρισκόμαστε και βάσει ενός πολύ δυνατού αντιπάλου που είχαμε να αντιμετωπίσαμε, θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε ως προς τον τρόπο σκέψης πολύ καλά το ματς. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης είμαστε η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.
Φυσικά δεχθήκαμε ένα γελοίο γκολ ως προς την αντιμετώπιση που είχαμε γιατί σαν δημιουργία από πλευράς ΟΦΙ ήταν ένα δουλεμένο γκολ. Και τα δύο τέρματα όμως, τα δεχθήκαμε στο τρανζίσιον σ’ έναν τομέα όπου ο ΟΦΙ είναι πολύ καλός. Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, ο ΟΦΙ έχει έναν έτοιμο κορμό από πέρυσι (οι 8 από τους 11 στο α’ ημίχρονο ήταν ίδιοι με την περσινή ομάδα). Είναι λογικό λοιπόν να έχουν περισσότερους αυτοματισμούς. Εμείς είχαμε μόλις 3 παιδιά (Σουμπασάκης, Φοβάκης και Νάκας).
Στο συγκεκριμένο ματς όμως, είδα αυτό που ήθελα να δω. Είδα ποικιλία φάσεων έστω και ημιτελείς. Και αμυντικά όμως –μην κοιτάζετε το σκορ στην παρούσα φάση- δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε ιδιαίτερα.
Χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά σε θέσεις καίριες γιατί θα έχουμε κάποιες απουσίες στον αγώνα κυπέλλου με την Χαλκίδα (26/8).
Αν λοιπόν προσθέσουμε ότι, ηχηρές μεταγραφές όπως αυτή του Κατσικοκέρη, του Ρούσση αλλά και του Σερβιλάκη που πηγαίνει εξαιρετικά στην προετοιμασία, δεν θα αγωνιστούν, ε, τότε μπορώ να πω ότι, ναι, πράγματι έμεινα ικανοποιημένος από πολλά πράγματα τα οποία είδα στο ματς».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *