Λυρώνη: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε με θετικό αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Ρεθυμνιακού σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην επιστροφή στα γήπεδα μετά από πολύ καιρό, αλλα και στην καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, για την 5η αγωνιστική της Γ’ εθνικής, πιστεύοντας στους ποδοσφαιριστές του και στην επιστροφή στην «δράση» με θετικό αποτέλεσμα.

«Ο αγώνας της Κυριακής στην Σοχώρα κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση που γίνεται περισσότερο δύσκολη όταν αναλογιστεί ο κάθε ένας μας την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εύχομαι και ελπίζω να νικήσει ο καλύτερος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα μετέχουν, να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο απόλυτα υγιείς. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και δουλέψαμε πολύ στο σύντομο χρονικό διάστημα που ομαδικά μας δόθηκε μετά την πολύμηνη διακοπή των προπονήσεων. Εύχομαι και ευελπιστώ ότι αυτή η προσπάθεια προετοιμασίας που καταβάλλαμε θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και στον αγώνα της Κυριακής. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε με θετικό αποτέλεσμα στις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram , κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *