Ματαλών: “Μεγάλη επιτυχία το ασημένιο μετάλλιο”

Ο γκαρντ του Ρέθυμνο Cretan Kings, Μάριος Ματαλών επέστρεψε χθες το απόγευμα από τη Νότια Κορέα μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο γκαρντ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας σε δηλώσεις του στο rethymnobc.gr αναφέρθηκε σε αυτή την επιτυχία, χαρακτηρίζοντας την μεγάλη, ενώ αυτός και οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν αυτή την διάκριση στον τραυματία Γεωργοπαπαδάκι και στον κόουτς Σκροπολίθα. «Η όλη εμπειρία ήταν φανταστική. Μόνο και μόνο το ότι πηγαίνεις σε μία χώρα τόσο μακριά, εκπροσωπώντας την χώρα σου είναι κάτι μοναδικό. Η οργάνωση των Κορεατών ήταν εξαιρετική. Αγωνιστικά, όσο κερδίζαμε για μας ήταν όλα ωραία. Κερδίζαμε και προχωρούσαμε. Το ότι χάσαμε στον τελικό η ευθύνη ήταν καθαρά δική μας. Μπήκαμε χαλαροί. Τους είχαμε κερδίσει με μεγάλη διαφορά στον όμιλο. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και ατυχίες. Σίγουρα όμως η 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο είναι μία μεγάλη επιτυχία. Ήταν μία «μίξη» συγκυριών για να χάσουμε στον τελικό. Το ασημένιο μετάλλιο το αφιερώσαμε στον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος στον 3οαγώνα χτύπησε άσχημα τον ώμο του και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Φυσικά, το αφιερώσαμε και στον κόουτς Σκροπολίθα που ήταν η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση και θέλαμε να παίξουμε και για αυτόν».

Παράλληλα, ο Ματαλών πρόσθεσε πως το ματς της ομάδας του απέναντι στον Απόλλων Πατρών το παρακολούθησε από τη Νότια Κορέα μαζί με τον Βεργίνη (παίκτης Απόλλωνα Πάτρας), χαρακτηρίζοντας τη νίκη δίκαιη. «Τώρα ουσιαστικά ξεκινάει η πραγματική δουλειά. Έχασα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Τώρα θα πρέπει να εγκλιματιστώ και να μπω στους ρυθμούς της ομάδας. Είναι κάτι που περίμενα από τον Αύγουστο. Το ματς της 1ηςαγωνιστικής το είδα όλο από τη Νότια Κορέα. Είχαμε ξενυχτήσει με τον Βεργίνη και καθόμασταν δίπλα-δίπλα βλέποντας το ματς. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια και ελπίζω να βγούμε νικητές και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *