Με αντεπίθεση στο β’ ο Άρης, 4-1 την Ε.Α.Π.

Φιλική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Άρης Ρεθύμνου σήμερα στα Μισίρια επικρατώντας με 4-1της Ε.Α.Π. σε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που διεξήχθηκε.

Η ομάδα του Φίλιππου Μουρτζανού έβαλε δύσκολα στους Περβολιανούς στο α’ ημίχρονο, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, αλλά στην επανάληψη ο Άρης βρήκε τα πατήματα του και έφτασε στην ευρεία νίκη στο φινάλε. Βέβαια η Ε.Α.Π. είχε και χαμένο πέναλτι στο 73’ με το σκορ να είναι στο 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άβοιξαν το σκορστο 5’ χάρη στην κεφαλιά του Χατζηκωνσταντίνου. Στην επανάληψη ο Άρης ισοφάρισε στο 51’ με πανέμορφο γκολ του Σκουλούδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Δημητριάδη. Ο Άρης κατόρθωσε να πάρει το προβάδισμα με 2-1 στο 72’ με τον Περίφανο να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας της Ε.Α.Π.. Στο επόμενο λεπτό ο Μαυρής κέρδισε πέναλτι, αλλά ο νεαρός Χεμπάι «ψάρεψε» τον Σπυριδάκη, αποκρούοντας την εκτέλεση του. Στο 83’ και πάλι ο Σκουλούδης πέτυχε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 για τους Περβολιανούς πέτυχε με κεφαλιά ο Παπαγιαννάκης.

ΑΟ ΑΡΗΣ (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης (60’ Χεμπάι), Αντουράκης (70’ Γ. Σωπασής), Λαγκουβάρδος (46’ Νικηφόρος), Στ. Παπαδάκης (70’ Σέχι), Βαρούχας (46’ Παπαγιαννάκης), Μπαγκάκης (46’ Μαγιάφας), Ανδρουλάκης (60’ Περίφανος), Σεφουλάι, Σπανίδης (46’ Γαβαλάς), Ντ. Ματαραγκάσι (61’ Μεταξάκης), Σκουλούδης.
Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης (62’ Τσιλιμπάρης), Τζαγκαράκης, Πολύχρονος (67’ Ιμπραχίμι), Χατζηκωνσταντίνου, Χαροκόπος (60’ Στεφανάκης), Βερνάδος, Βάρδας, Μέλι (54’ Ποθουλάκης), Μαυρής, Τσαπόκου (40’ Λελεδάκης, 75’ Χότζα), Σπυριδάκης (85’ Τσακάλι).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *