26 Απριλίου 2024

Με εμπειρίες στις αποσκευές επέστρεψε η αποστολή της Ε.Α.Π. από τα Σπάτα

Στο 2 επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η «ΑΕΚ FC Development Network» βρέθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου 2019, ο πρόεδρος της ακαδημίας Βερνάδος Νικόλαος, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δομαζάκης Δημήτριος.
Το θέμα του σεμιναρίου ήταν «Περιβάλλον – Προπόνηση – Ποδοσφαιριστής», επίσης το πρόγραμμά του περιελάμβανε μεταξύ άλλων, πρόβλεψη ταλέντων, παρακίνηση νεαρών αθλητών και ο ρόλος του γονέα, εργομετρικά, αθλητική ψυχολογία, συζήτηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας ρουχισμού Capelli Sport και καταγραφή ικανοτήτων παιδιών δικτύου.
Τα θέματα παρουσιάστηκαν από τον Υπεύθυνο εκπαίδευσης του Δικτύου κ. Σίσκο, τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, καθώς κι από επιστημονικό προσωπικό της ένωσης. Τέλος, με αρκετές προπονητικές εμπειρίες , έχοντας κάνει εξαιρετική προσπάθεια και αφήνοντας καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Δικτύου της ΑΕΚ, επέστρεψαν με το βαλιτσάκι των εμπειριών τους γεμάτο, οι Προβιάς Αργύρης, Σταυριδάκης Νικόλαος, Χριστουλάκης Γεώργιος του 2006, Πολυμίλης Μιχάλης, Λίσι Ντανιέλ του 2007, Κοζορώνης Ιωάννης, Χαραλαμπάκης Σπύρος του 2008, καθώς οι Αποστολάκης Νικόλαος και Παπαγιανάκης Ευάγγελος του 2009 που συμμετείχαν σε προγραμματισμένες δραστηριότητες για παιδιά του Δικτύου.

Οι πιτσιρικάδες της Ε.Α.Π. στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ συνάντησαν τον νεαρό Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή Θανάση Κώτσιο, που την φετινή σεζόν «ζει το όνειρο» του στην οικογένεια της Ένωσης, καθώς είναι μέλος της ομάδας Κ17 των κιτρινόμαυρων και αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *