26 Απριλίου 2024

Με θέληση και πείσμα το Ρέθυμνο Aegean

Με το μυαλό στη νίκη αναχωρεί σήμερα το Ρέθυμνο Aegean για την Θεσσαλονίκη, όπου αύριο (17:00) θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 13ης αγωνιστικής της Basket League.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να είναι υγιείς, το οποίο σημαίνει πως εκτός απροόπτου θα τους έχει όλους διαθέσιμους για αυτό το πολύ σπουδαίο ματς. Οι παίκτες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα, δείχνοντας την θέληση τους για να επανέλθουν στις νίκες. Φυσικά, αυτό δεν θα είναι εύκολο αφού ο Άρης στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, κάνοντας την ζωή δύσκολη σε όποιον αντίπαλο επισκέπτεται το «Nick Galis Hall».
Πάραυτα, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει δείξει πως μπορεί και τα καταφέρνει στα δύσκολα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αποδεικνύοντας πως φέτος μπορεί να μπει εύκολα στα πλέϊ οφ, αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά και να πετύχει κάτι παραπάνω.
Οι δύο ήττες δεν έχουν αποπροσανατολίσει τον κόουτς Σκουρτόπουλο, ο οποίος ενθαρρύνει τους παίκτες του, αφού πιστεύει στις δυνατότητες τους. Επίσης, η προσθήκη, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν χειμερινή μεταγραφή, του Ρόλαντ Σάφτενααρ, θα ενισχύσει σημαντικά την δύναμη του Ρέθυμνο Aegean κάτω από την ρακέτα. Ο υψηλόσωμος Ολλανδός από Δευτέρα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις, με το τεχνικό επιτελείο να «τρίβει» τα χέρια του, αφού είχε λείψει σε 8 ματς.
Το σημαντικό είναι να επιστρέψει θριαμβευτής από την Θεσσαλονίκη, βάζοντας για τα καλά από κάτω τον Άρη αλλά και να «κλείσει» με τον ιδανικότερο τρόπο τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *