Με νίκη αποχαιρέτισε η ΕΠΣΡ Κ16 το τουρνουά «Γκαετάνο Σιρέα» στην Ιταλία (photos)

Με νίκη στην αναμέτρηση με την Ματέρα 19 που έγινε για την 3η αγωνιστική του 23ου Διεθνές Τουρνουά «Γκαετάνο Σιρέα», η ομάδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της επί Ιταλικού εδάφους.

Η αναμέτρηση έγινε στο «Stadio di Poggiorsini» το πρωί της Πρωτομαγιάς, με τους Ρεθυμνιώτες να είναι καλύτεροι σε όλοι την διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας στην νίκη με 2-4.
Το σκορ άνοιξαν οι Ιταλοί μόλις στο 16’ με τον Ντι Λέτσε, για να απαντήσει η ομάδα της ΕΠΣΡ με τον Γύπαρη στο 25’, ενώ στο 40’ ο Καφετζής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2.
Στην επανάληψη, οι πιτσιρικάδες του Μ. Βουράκη συνέχισαν με την ίδια διάθεση που ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων, με γκολ του Γερωνιμάκη στο 55’, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Η Ματέρα 19 κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με τον Άντρο στο 64’, για να έρθει στο 71’ ένα ακόμα γκολ για τον Γύπαρη που διαμόρφωσε το τελικό 2-4 για την ομάδα της Μικτής ΕΠΣΡ  Κ16.

ΕΠΣΡ Κ16 (Μ. Βουράκης): Μαρινάκης Ι., Δρανδάκης, Σωπασής (Μαρινάκης Π.), Γκιεργκρέβσκι, Λιονής (Μελαδάκης), Γερωνιμάκης (Βερνάδος), Τσιλεδάκης (Βαρούχας), Καφετζής, Τζωρτζινάκης (Μπαγκάκης), Αλιάϊ, Γύπαρης.

Γ’ όμιλος
1
η αγωνιστική
Εθνική Ιταλίας U16 – Ματέρα 19    5 – 0
ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16 – Βικτώρια Πλζέν    0 – 1 (Δείτε περισσότερα Εδώ)

2η αγωνιστική
Βικτώρια Πλζέν – Ματέρα 19    2 – 0
Εθνική Ιταλίας U16 – ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16    6 – 0 (Δείτε περισσότερα Εδώ)

3η αγωνιστική
Ματέρα 19 – ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16    2 – 4
Βικτώρια Πλζέν – Εθνική Ιταλίας U16   2 – 2

Στο τουρνουά συμμετέχουν μεγάλες δυνάμεις του Ιταλικού ποδοσφαίρου αλλά και μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές από διαφορά μέρη της Ευρώπης, Εθνική ομάδα Ιταλίας U16, Γιουβέντους, Ούντινεζε, Τορίνο, Ματέρα, Τάραντο, Λουκέζε, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Βασιλεία, Μπάτε Μπορίσοβ, Σπάρτα Πράγας, Βικτώρια Πλζέν,  Νταρού Σαλάμ Ντακάρ.

Προημιτελικά
Πέμπτη 2 Μαΐου (18.00)

Γιουβέντους – Ρορ Τρε Τέστε
Ουντινέζε – Ταράντο
Εθνική Ιταλίας Κ16 – ;;;;;
Παρτιζάν Βελιγραδίου – Βικτόρια Πλζεν

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *