Με πολλές εμπειρίες επέστρεψε η Κ12 του ΟΦΗ Ρεθύμνου από το «Elite Neon Cup»

Ανακοίνωση:
«Με πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειριες επέστρεψε η κ12 του ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ από το ELITE NEON CUP Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα κορυφαίο διεθνές τουρνουά ,σε εκπληκτικές εγκαταστάσεις ,με κορυφαίες ομάδες από όλον τον κόσμο, και να αγωνιστούν απέναντι στις καλύτερες Ακαδημίες της Αθήνας (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,Ακαδημια Βασίλη Λακη) και απέναντι σε ομάδες από την Κύπρο,την Σαουδικη Αραβια και τα Ηνωμενα Αραβικά Εμιράτα. Η αγωνιστική προσπάθεια των μικρών αθλητών απέδειξε ότι το Ρεθυμνο και η Κρήτη μπορούν να σταθούν απέναντι σε μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου ,γεμίζοντας με χαμόγελα και ικανοποίηση τους ανθρώπους της τεχνικής ομάδας. Οι εμπειρίες , οι παραστάσεις και οι εικόνες που αποκόμισαν οι αθλητές του ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους,βοηθώντας στην ποδοσφαιρική εξέλιξη τους.

Η πρόσκληση και η συμμετοχή σε διοργανώσεις όπως το ELITE NEON CUP,πιστοποιεί ότι η Ακαδημια του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δικαια αποτελεί μια από τις μεγαλυτερες ακαδημιες της Ελλαδας αριθμητικά αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασιας για τους νεαρούς αθλητές που την αποτελούν.

Η διοίκηση του Αστέρα Ρεθυμνου θα ήθελε: -να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους αθλητές του τμηματος κ12 του ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την συνολική παρουσία τους στο ELITE NEON CUP. -να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται στην Ακαδημια μας ο,τι πολυτιμότερο έχουν. -να ευχαριστήσει τον κ.Λιανερη (γονέα της ακαδημιας μας και γιατρό) για την παροχή α βοηθειών όποτε χρειάστηκε κατά τη διάρκεια της αποστολης. -να ευχαριστήσει τον κ Μανώλη Συκιωτακη και την ΠΑΕ ΟΦΗ για την σημαντική παρουσία του κατά την αναχώρηση της αποστολης στο λιμάνι του Ηρακλείου. -να ευχαριστήσει για την πρόσκληση και να συγχαρεί για την άψογη διοργάνωση την ομάδα της yellow field’s.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *