Με το βλέμμα στον «Δικέφαλο»

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται άπαντες στο Ρέθυμνο Aegean, αφού την Κυριακή θα την αντιμετωπίσει για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, θέλοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερί.
Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα κάνει Χριστούγεννα στο παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη», καθώς ήδη προετοιμάζεται για τον σημαντικό αγώνα εναντίον του «Δικεφάλου». Οι παίκτες έχουν «φορτίσει» τις μπαταρίες τους και αναμένεται να είναι 100% έτοιμοι στο τέλος της εβδομάδας. Όλοι οι αθλητές ήταν παρόντες στην χθεσινή δεύτερη προπόνηση, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να καταστρώνει ήρεμος τα σχέδια του για να δώσει συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Basket League.
Οι 7 νίκες σε 10 παιχνίδια έχουν φέρει μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων του Ρέθυμνο Aegean και όχι άδικα, αφού έχουν ήδη περάσει τα δύσκολα με απόλυτη επιτυχία. Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα θα εδραιώσει στην πρώτη τριάδα τους «κυανόλευκους». Πάντως, το ματς θα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο αφού η ΑΕΚ έχει δείξει πως στα παιχνίδια εντός έδρας με τους φιλάθλους της στο πλευρό της είναι πολύ δυνατή.

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΕΤΟΙΜΟΙ»
Σε δηλώσεις του ο «αρχιτέκτονας» αυτού του δημιουργήματος, Θανάσης Σκουρτόπουλος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την ομάδα του, αφού εμπιστεύεται τους παίκτες του και την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. «Η ομάδα έχει δουλέψει καλά μετά το παιχνίδι με τη Ρόδο. Πήρε τις απαραίτητες «ανάσες» που χρειαζόταν. Το πρόγραμμα μας θα τηρηθεί όπως πάντα και την Κυριακή θα είμαστε 100% έτοιμοι. Για μας κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια. Έτσι αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, τονίζοντας: «Δεν αποχωριζόμαστε αυτό που έχουμε πει ότι δηλαδή από την άμυνα ξεκινούν όλα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε γρήγορα στην επίθεση αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε από καλή άμυνα. Να βρούμε μπάλες, να τρέξουμε και να μείνουμε πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού μας σε ένα ακόμα ματς», είπε ο τεχνικός του Ρέθυμνο Aegean, καταλήγοντας στο ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. «Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Παρά το ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι της μέχρι τώρα, η ομάδα είναι πολύ γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Παρά τις απουσίες που έχει στις θέσεις των ξένων έχει παίκτες με ηγετικό ρόλο, όπως ο Ίνγκλις, ο Ντελινικάϊτις και ο Σάκοτα. Από την ημέρα που έχει γυρίσει και ο Ντράγκαν Σάκοτα πιστεύω ότι είναι καλύτερα στημένη στο γήπεδο και αυτό μας κάνει να περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου
17.00 Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ (NS2&NS2HD/Λεπτό προς Λεπτό – Βενετόκλειο).
17.00 Άρης – Τρίκαλα (NS1, NS1HD, NS2 & NS2HD/Λεπτό προς Λεπτό – Αλεξάνδρειο).
17.00 Απόλλων Πάτρας – Κόροιβος (NS2&NS2HD/Λεπτό προς Λεπτό – Κλ. Απόλλων Π.).
17.00 Πανελευσινιακός – Πανιώνιος (NS2&NS2HD/Λεπτό προς Λεπτό – 2ο Κ.Γ. Ελευσίνας).
17.00 Κηφισιά – ΚΑΟΔ (NS2&NS2HD/Λεπτό προς Λεπτό – Ζηρίνειο).
19.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (OTE SPORTS 3/HD – ΣΕΦ)
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου
17.00 ΑΕΚ – Ρέθυμνο Aegean (OTE SPORTS 3/HD – ΟΑΚΑ).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *