Μοιρασιά στο ΔΑΚ Γάλλου…

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΔΑΚ Γάλλου με Επισκοπή και Χαϊδάρι να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Ρέθυμνο την Κυριακή το απόγευμα.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους να στέκονται τυχεροί και να ανοίγουν το σκορ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους μετά από φάση διαρκείας και γκολ του Μουκίδη. Η Επισκοπή πίεσε στην επανάληψη και κατόρθωσε να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση (1-1) χάρη σε γκολ του Σουρνάκη στο 66’.

Φάσεις και Γκολ

13’ εξαιρετική ενέργεια από αριστερά του προωθημένου Μεργέμογλου, ο οποίος θα στρώσει στο σημείο του πέναλτι στον αμαρκάριστο Μεργέμογλου,  ο οποίος δεν θα πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα θα καταλήξει ψηλά άουτ.

35’ όμορφη ενέργεια και σουτ του Ματέα, ο Ψαρράς με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει.

45’ διαγώνιο σουτ του Ματέα μέσα από την περιοχή ο Ψαρράς θα διώξει σε κόρνερ.

45’+1’ το κόρνερ εκτελείται, μετά από σύγχυση ο Ζίζηλας στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει το γύρισμα και ο Μουκίδης στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ, 0-1.

51’ αντεπίθεση για το Χαϊδάρι με τον Ερρίκο να γυρνάει την μπάλα και ο Μπουτσικάρης από κοντά θα πλασάρει ψηλά άουτ.

66’ αντεπίθεση της Επισκοπής με τον Κάμερον να πιέζει τον Μπελέρη, ο οποίος έκανε το λάθος, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να βγαίνει τετ α τετ, το πλασέ του οποίου διώχνει με υπερένταση ο Ανδριόλας, αλλά ο επερχόμενος Σουρνάκης με πλασέ στην κενή εστία ισοφαρίζει σε 1-1.

90’ αντεπίθεση του Χαϊδαρίου, ο Γκρέμπι θα βγει μόνος του κόβοντας την μπάλα προς τον Αργυρίου, αλλά ο Πάτας τελευταία στιγμή θα απομακρύνει και εν συνεχεία το σουτ του Γκρέμπι θα φύγει ψηλά άουτ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουκλάκης (Χανίων), Κοκοτάκης (Λασιθίου), Τίκας (Χανίων).

ΤΟ ΓΚΟΛ: 66’ (Σ) Σουρνάκης – 45’+1’ (Κ) Μουκίδης.

ΑΣΙΣΤ: 45’+1’ Ζίζηλας.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Ψαρράς, Χάιδος, Τραϊτοράκης (62’ Μέτα), Μίχος, Μεργέμογλου, Κοναγκάγια (77’ Λέκα), Σουρνάκης, Δημητρακούδης, Πάτας, Κεφαλάς, Κάμερον.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Αντιτσάκης, Ρόπας, Ζιζήλας,  Μπελέρης, Τσιούλος, Ματέα (82’ Τσεμπερλίδης), Μουκίδης, Ερρίκος (68’ Γκρέμπι), Μπουτσικάρης (90’+2’ Πολίτης), Αργυρίου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *