Μόνο με Μάσκα δέχεται η ΕΠΣΡ!

Με ανακοίνωση της η Ρεθυμνιώτικη Ένωση κάνει γνωστό, ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία για αλλαγή στο πρόγραμμα κατάθεσης των δελτίων ποδοσφαιριστών ενώ επίσης παρακαλεί όσους επισκέπτονται τα γραφεία της, να φορούν μάσκα.

Ανακοίνωση ΕΠΣΡ:

  • Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ μετά από επικοινωνία που είχε με την ΕΠΟ η οποία μας γνωστοποίησε ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία για αλλαγή στο πρόγραμμα κατάθεσης των δελτίων ποδοσφαιριστών. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται τα σωματεία μας να μην εισέρχονται στα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (για κατάθεση των αιτήσεων) μέχρι να σταλούν από την ΕΠΟ οι σχετικές οδηγίες τις οποίες θα τις αποστείλουμε άμεσα.
  • Μετά  την ανακοίνωση από την Κυβέρνηση και όπως επεσήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς για την υποχρεωτική χρήση μάσκας για προσωπικό και κοινό  σε ΔΕΚΟ, τράπεζες, γραφεία εξυπηρέτησης κοινού, καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), σε καταστήματα λιανικής, σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής,  παρακαλείται το κοινό που θα προσέρχεται στα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ να φορεί μάσκα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *