Μόνο νίκη θέλει η Επισκοπή σήμερα (15.00) με Κερατσίνι

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από 3 σερί ισοπαλίες, η Επισκοπή φιλοξενεί σήμερα (15.00) στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» το Κερατσίνι, σε παιχνίδι για ην 10η αγωνιστική του 5ουυ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη, στην προσπάθεια της να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, έχουν πεισμώσει τους «κυανόλευκους», οι οποίοι δεν θέλουν να επιτρέψουν στο Κερατσίνι να τους στερήσει την 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα και την 2η σε Ρεθυμνιώτικο έδαφος. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Μάρκος Στεφανίδης θα έχει να αντιμετωπίσει κάμποσα αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι απουσίες είναι αρκετές και σημαντικές. Εκτός πλάνων είναι ο Ζαν Κούρτι, ο οποίος ενσωματώνεται με την αποστολή της Εθνικής Ενόπλων για τα παιχνίδια με Ολλανδία και Γερμανία. Στα πιτς βρίσκονται οι Γιόρνταν, Γκαρθία, Χαλκιαδάκης, Τσικουδάκης, όπως και οι ανέτοιμοι Γκιόκας, Λαζαρίδης, αλλά αντιθέτως επιστρέφει στην αποστολή ο Μποτωνάκης, ενώ την πρώτη παρουσία του στην αποστολή θα έχει ο Καλογεράκης.

Η αποστολή για το σημερινό ματς αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Νικηφόρος, Κελαίδής, Νάκας, Σουμπασάκης, Σερβιλάκης, Γεωργούλης, Ρούσσης, Μποτωνάκης, Σέχου, Κεσίδης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Τζόρνταν, Μανωλακάκης, Ματαραγκάσι, Καλογεράκης, Σωπασής, Πήλιος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *