Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 4ο Summer Camp του ΑΟΝ Αστέρα

Η Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου διοργανώνει, για 4η χρονιά την περίοδο 28 Ιουνίου ως 29 Αυγούστου, καλοκαιρινά αθλητικό πρόγραμμα (camp) για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 5 έως και 13 ετών, στο γήπεδο Ρέθυμνο Soccer club (Καλογεράκη).

Στόχος του καλοκαιρινού εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση, η δημιουργική απασχόληση αλλά και η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου.

Ανακοίνωση ΑΟΝ Αστέρα:
«Για 4η σερι χρονιά διοργανώνεται από τον Αστέρα Ρεθύμνου το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης. Με δραστηριότητες όπως το zumba kids για αγόρια και κορίτσια,  διαπεραστικά παιχνίδια, special days με ολοήμερες αποδράσεις συμπληρώνονται οι βασικές δραστηριότητες της πισίνας και του ποδοσφαίρου και υπόσχονται ένα ακόμα όμορφο καλοκαίρι μέσα από ευχάριστες στιγμές για τους μικρούς αθλητές που θα λάβουν μέρος. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Καλογεράκη (πλησίον Baja) και οι μεταφορές από και προς αυτό θα πραγματοποιούνται με το mini bus της ομάδας. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από 11:00-13:00 και 18:00-20:00 στα γραφεία του Αστέρα Ρεθύμνου και στο τηλ., 6979576390.

1 Σχόλιο

  1. Vasiliki Vantaraki

    Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ελεύθερη θέση για αγόρι του 2014,πρώτη φορά στο summer camp?

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *